ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U14 | Fordulatos mérkőzésen diadalmaskodtunk

Közzétéve: 2024-02-20

Cimkék:  U 14

A pénteki mérkőzést követően szombaton léptek ismételten hazai pályán jégre az U14-esek, akik ezúttal a MAC csapatát fogadták.

Egy igazán fordulatos mérkőzésnek lehettünk szemtanúi, hiszen gólokban nem volt hiány. Végül sikerült győzedelmeskedni és egyúttal itthon tartani a pontokat.

A MAC ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, György István nyilatkozott:

"Fordulatos mérkőzés volt, hol az egyik, hol a másik csapat játszott fölényben, és ez az eredményjelzőn is megmutatkozott. Valamivel jobban ment a korongos játékunk, mint egy nappal korábban, de még mindig elég sok eladott korongunk van és pánikszerű megoldás. A hét lőtt gól önmagában jól néz ki, viszont a kapott góljaink száma továbbra sem akar öt alá csökkeni mérkőzésenként, és így azért nehéz. Voltak nagyon jó egyéni teljesítmények, aminek nagyon örültem, bízok benne, hogy ad egy kis löketet ez a győzelem, mert elég régen fordult elő ez velünk az utóbbi időben.”

DHK pontszerzői: Gyarmati Milán (4G, 1A), Varga Csaba (1G, 4A), Prokob Regő (1G, 1A), Teschmayer Ákos (1G), Győri Natasa Mária (1A), Fodor Péter (1A) és Miron Kristóf (1A).

2024. február 17., Debreceni Jégcsarnok
U14 magyar bajnokság
DHK - MAC, 7-6 (1:2, 3:2, 3:2)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»