ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U14 | A diadalom ellenére is még fejlődnünk kell

Közzétéve: 2024-01-14

Cimkék:  U 14

Csütörtök este hazai pályán fogadtuk az FTC-Telekom csapatát, akik ellen egy igazán gólzáporos mérkőzést játszottak az U14-esek.

Ugyan voltak hibák, azonban a kölyök csapatunk magabiztos sikert aratott. És mint mindig, ez a mérkőzés is számos fejlődési lehetőséget tartogatott magában, így a jó és rosszabb dolgokat kielemezve fejlődhetnek tovább játékosaink.

Az FTC ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, György István nyilatkozott:

"A játék ritmusával a mérkőzés egészét nézve nem feltétlenül vagyok elégedett. Voltak periódusok, amikor tudtunk váltani, akkor történtek jó dolgok, de a mérkőzés nagyobb részében eléggé körülményesek voltunk. Nem szeretek terhet tenni a gyerekek vállára, de tudom, hogy ők ennél sokkal többre képesek, ami a jó döntéseket illeti, mert ezt tapasztalom a hétköznapokban az edzéseken, de úgy látszik mérkőzésekre még nem tudjuk átmenteni. Nyilván siettetni nem szabad a dolgokat, mert megvan a folyamat sebessége, csak néha bosszantó, ha akadozik a gépezet. Ettől függetlenül a játékosok akartak, dolgoztak becsülettel, ami mindenképpen jó dolog.”

DHK pontszerzői: Gyarmati Milán (3G, 1A), Fodor Péter (1G, 2A), Sutyák Márton (2G), Teschmayer Ákos (2G), Verbói Benett (1G, 1A), Varga Csaba (1G), Prokob Regő (1A), Lekli István Botond (1A), Lekli Zétény (1A) és Lusztig Márk (1A).

2024. január 11., Debreceni Jégcsarnok
U14 magyar bajnokság
DHK – FTC, 10-3 (3:3, 4:0, 3:0)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»