ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U14 | Háromnapos tornán szereztünk újabb hasznos tapasztalatokat

Közzétéve: 2023-12-15

Cimkék:  U 14

U14-es kék egy igazán hosszúra nyúlt hétvégén van túl, ugyanis december 8. és 10. között Karcfalván vettek részt a Kárpát-medencei Magyar Liga tornán, akárcsak másfél hónappal ezelőtt az U12-es csapatunk.

Az eseményen ezúttal 7 klub volt jelen, melyek között székely és magyar együttesek is megtalálhatóak voltak. A háromnapos tornasorozat nem csak jó hangulatban telt, de kellően intenzív és fárasztó is volt egyben, ami mellett hasznos új tapasztalattal bővült a kölyök csapatunk.

A KML tornán játszott mérkőzésekről a vezetőedző, Dorogi Máté nyilatkozott:

"Egy elég színvonalas tornán vettünk részt, 6 kemény mérkőzést játszottunk. Voltak jó és gyengébb periódusok a mérkőzések alatt. A korong nélküli játékunk az első mérkőzések után egész sokat javult a torna végére. A Vasas A1 csapata elleni meccset szeretném kímélni, mert végig meccsben voltunk és szinte sikerült egyenlítenünk a mérkőzés végén. Próbáltunk kisebb, nagyobb csapatépítő programokat beiktatni a hétvége folyamán, és bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát a 4 nap alatt. A torna alatt sokat javultunk, mint ahogy már említettem, a korong nélküli játékban, illetve nem hagytunk nagy helyet és területet az ellenfélnek, próbáltunk minél közelebb kerülni hozzájuk."

2023. december 8-10., Felcsíki Műjégpálya
KML torna

Résztvevő csapatok: Corona Brasov, DHK, DVTK Jegesmedvék, SZJA kék, SZJA sárga, Vasas A1 és Vasas A2.

A Debreceni Hoki Klub legjobb játékosa: Fodor Péter

december 8.
DVTK Jegesmedvék - DHK, 10-2
DHK - SZJA sárga, 3-5

december 9.
DHK - SZJA kék, 1-9
Vasas A1 - DHK, 4-2

december 10.
DHK - Vasas A2, 3-3
Corona Brasov – DHK, 3-0