ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U14 | Nem sikerült kellően visszavágnunk hazai pályán a győrieknek

Közzétéve: 2023-11-28

Cimkék:  U 14

Egy héttel ezelőtt Győrbe vezetett kölyök csapatunk útja, azonban most, kereken hét nappal később hazai pályán lépett jégre a két együttes.

Ugyan nem sikerült pontot szereznünk, azonban érezhető volt, hogy fejlődött az U14-es korosztályunk, hiszen sokkal jobb játékkal álltak elő, mint legutóbb. A lényeg pedig, hogy folyamatosan nyitottak legyenek és tanuljanak a hibákból, hiszen csak így lehetnek jobbak és így kovácsolódhatnak fokozatosan egy jobb csapattá.

A Győri ETO ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, György István nyilatkozott:

"Hasonló mérkőzést játszottunk, mint egy héttel korábban, viszont annyi volt a különbség, hogy sokkal jobban néztünk ki támadásban és védekezésben is, főleg a második harmadtól kezdődően. Addig amíg sok időt tudunk tölteni a támadó harmadban, addig nem foglalkozunk azzal, hogy milyen körülmények vezetnek a kapott gólokhoz. A játékosaim bátran és ötletteli játékot produkáltak, mozgatták a korongot, meghúzták a cseleket amikor kellett és ezt jó volt nézni. Ehhez párosult egy jó kapusteljesítmény is a mérkőzés második felétől, aminek szintén nagyon örültem. Ami a legjobb, hogy kezdünk csapattá érni, a játékosok tisztelik egymást és egyenrangú partnerként kezelik egymást, számomra ez a legfontosabb.”

DHK pontszerzői: Gyarmati Milán (2G), Fodor Péter (1G, 1A), Győri Natasa Mária (1A), Lekli István Botond (1A) és Sutyák Márton (1A).

2023. november 25., Debreceni Jégcsarnok
U14 magyar bajnokság
DHK - Győri ETO HC, 4:8 (2:5, 2:3, 0:0)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»