ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U14 | Gólzáporos mérkőzésről ezúttal nem hoztunk haza pontot

Közzétéve: 2023-11-21

Cimkék:  U 14

Kölyök csapatunk szombaton Győrbe utazott, hogy az ETO HC csapatával együtt lépjenek jégre. Igazán gólzáporos mérkőzésnek lehettünk tanúi, hiszen összesen 17 gól született a mérkőzésen.

Sajnos ezúttal nem hoztunk haza pontot, azonban számos pozitívumot rejtett magában az összecsapás, melyre a későbbiek folyamán építkezhet az U14-es korosztályunk. 

A Győri ETO ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, György István nyilatkozott:

"Az első harmad egy kicsit félrecsúszott, nagyon visszafogottan játszottunk ebben a periódusban, de ahogyan haladtunk előre az időben, egyre inkább kezdtünk belemelegedni. Nagyon sokat volt nálunk a korong, ami nagyon tetszett, viszont egyelőre még nem tudjuk kamatoztatni, és gólokban sem mutatkozik meg. Nagyon szépen folyt a korong, használták egymást a játékosok és ez szintén előrelépés az eddigiekhez képest. A sok bekapott gól ellenére én nagyon büszke vagyok a játékosokra, mert kezdik megérteni, miről szól ez a játék.”

DHK pontszerzői: Gyarmati Milán (3A), Fodor Péter (2G), Bazsek Benő (1G, 1A), Prokob Regő (1G, 1A), Győri Natasa Mária (1A), Varga Csaba (1G) és Sutyák Márton (1A).

2023. november 18., NEMAK Jégcsarnok
U14 magyar bajnokság
Győri ETO HC – DHK, 12:5 (5:0, 3:3, 4:2)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»