ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U14 | Magas gólkülönbséggel nyertünk

Közzétéve: 2023-10-16

Cimkék:  U 14

A kölyök csapatunk szombati második kvalifikációs mérkőzésén az Egerszegi Titánokkal játszott, akik ellen sikerült egy szép győzelmet behúzniuk.

A játék ugyan kiegyenlített volt ezúttal is, ám sokkal több helyzetet sikerült gólra cserélni, így összesen kilenc pontszerzőnk is volt.

A Titánok ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, György István nyilatkozott:

"Sajnos egyik mérkőzésen sem tudtunk maximális energiabefektetés mellett dolgozni az elejétől a végéig, ezen dolgoznunk kell mindenképpen. Nagyon sok játékosom árnyéka volt önmagának, zavarodott állapotban játszottak, a megnövekedett kortizol rossz hatással volt a szervezetükre, és sajnos nem tudták azt nyújtani, amit alapesetben tudnának. Ez egy tanulási folyamat, nagyon sok mindent kell még megtanulnunk, a technikai, taktikai elemek mellett, többek között azt is, hogy hogyan kezeljük a stresszt, hogy ne gátolja a játékunkat, illetve, hogy végig tudjuk dolgozni a mérkőzést teljes egészében.”

DHK pontszerzői: Fodor Péter (3G), Sutyák Márton (2G, 1A), Teschmayer Ákos (1G, 3A), Győri Natasa Mária (1G, 2A), Lusztig Márk (1G), Gyarmati Milán (2G), Bazsek Benő (1A), Hidvégi Hanna (1A) és Lipták Levente (1A).

2023. október 14., Mátyásföldi Jégcsarnok
U14 kvalifikáció
DHK – Egerszegi Titánok 8:4 (6:2, 2:2)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»