ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U14 | Kiegyenlített játékban maradt el a várt győzelem

Közzétéve: 2023-10-16

Cimkék:  U 14

Kölyök csapatunk számára tovább folytatódott szombaton az U14-es kvalifikációs kör és ezúttal a Mátyásföldi Jégcsarnokban láttak minket vendégül.

Az első meccset a Sportországi Cápák ellen játszottuk, akikkel szemben egy kiélezett csatát vívtunk, ám egy gól különbséggel ők nyertek.

A Sportországi Cápák ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, György István nyilatkozott:

"Ezen a hétvégén végre olyan csapatok ellen játszhattunk, akik hasonló játékerőt képviseltek mint mi, így volt alkalmunk a támadó zónában is eltölteni néhány percet, és gyakorolhattuk a támadó játékunkat is. Voltak nagyon szép kidolgozott helyzeteink, amiből elég sok kimaradt, sajnos a lövőerőnk még nem éri el a kívánt szintet, illetve a kellő koncentráció is hiányzott néha. A Sportország ellen volt dinamika a játékunkban, főleg az első félidőben, aztán ott leeresztettünk, ami megmaradt a másik mérkőzésre is. Sok volt a pontatlanság, helyenként egyéni játékokban gondolkodtunk, nem korcsolyáztunk eleget, így elég gyenge színvonalú játék sikeredett. Sajnos egyik mérkőzésen sem tudtunk maximális energiabefektetés mellett dolgozni az elejétől a végéig, ezen dolgoznunk kell mindenképpen.”

DHK pontszerzői: Sutyák Márton (1G, 1A), Lusztig Márk (1G), Győri Milán (1G), Bazsek Benő (1A) és Miron Kristóf (1A).

2023. október 14., Mátyásföldi Jégcsarnok
U14 kvalifikáció
Sportországi Cápák - DHK 4:3 (1:2, 3:1)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»