ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U14 | Bemutatkozik a DHK U14 kölyök csapata!

Közzétéve: 2023-09-08

Cimkék:  U 14

Az utánpótlás jégkorong mindig is egy olyan terület volt, ahol a tehetséges fiatalok kibontakozhatnak és fejlődhetnek. Ismerjük meg legújabb bemutatkozó cikkünkben a DHK U14 csapatát, akik az A csoportban és a DHK színeiben küzdenek a sikerért!

Az U14 csapatot György István vezeti, aki hosszú évek óta elkötelezett a jégkorong iránt, így nem csak rengeteg tapasztalattal rendelkezik, de egyúttal elhivatott a fiatal játékosok képzésében. Mellette a csapatot többen is segítik, akik mindent megtesznek azért, hogy a játékosok a legjobb tudásukat hozzák ki magukból.

Az U14 csapat igazán széles kerettel büszkélkedhet, hiszen a 2023/24-es szezonra 27 fős a létszám. Jelenleg, az előttünk álló szezon pontos versenykiírása még várat magára, de előreláthatólag októbertől készülhetünk a következő idény megmérettetéseire.

A kölyök csapat játékosai nem csak a jégkorong technikáját sajátítják el, hanem olyan értékeket is, mint a csapatban való együttműködés, a kitartás és a fair play szellemisége. Ezek a készségek pedig az élet bármely területén hasznosak lesznek. Az utánpótlás jégkorong nemcsak sport, hanem életre szóló élmények és tanulási lehetőségek forrása is.

Bízunk benne, hogy a fiatal tehetségek számos új sikert és élményt szereznek a jégpályákon, ahogyan a klub színeiben képviselik magukat.

Szurkoljunk nekik, legyen számukra sikeres és élménydús a következő szezon!

Keret:
Bazsek Benő, Bozán Zalán, Dániel Dominik, Fodor Péter, Gyarmati Milán, Győri Milán, Győri Natasa Mária, Hajdu Nátán, Hidvégi Hanna, Kovács Attila János, Kovács Eszter, Lekli István Botond, Lekli Zétény, Lipták Levente, Liszkai Márk, Lusztig Márk, Miron Kristóf, Molnár Benedek, Mráz Milán, Prokob Regő, Salamon Bodza, Soltész-Nagy Levente, Sutyák Márton, Teschmayer Ákos, Varga Csaba, Verbói Benett és Vetési Máté.