ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U14B | Ismételten hét gólos különbséggel nyertünk

Közzétéve: 2023-03-16

Cimkék:  U 14

A szombati kiütéses győzelmet követő napon újabb helyosztó mérkőzést játszott U14 B csapatunk. Mivel a korábbi fordulók eredményei arra utaltak, hogy soros ellenfelünk, a Lizards, nem tartozik a korcsoport élvonalába, biztos győzelmet valószínűsítettünk.

A mieink kapuját ezúttal is Molnár Bence őrizte. Az 1. harmadban igyekeztek tartani magukat a mindössze két sor játékossal érkező vendégek, amit csak részben tudtak megoldani. 

A gólok sorát a 2. percben Győri nyitotta meg, majd Mucsányi találata következett, az első periódusban még Szász, valamint  Kelemen is betalált. A meccs jegyzőkönyve hűen tükrözte az 1. harmad krónikáját, a gólokon kívül nem adódott egyéb rögzíteni való.

A 2. játékrészben 31.09-ig Mráz gólja volt az egyetlen naplózott eseményl, majd történt egy kiállítás nálunk, kettő pedig az ellenfélnél.

A 3. harmad az előzményeknél kicsit változatosabbra sikeredett. A 47. percben Varga a hatodik debreceni gólt szerezte, a hetedik Molnár Kristóf nevéhez fűződik, majd 52.48-nál Juhász is betalált. Az ellenfél a meccs végén megszerezte a becsületgólját, az 56. percben Kiss volt eredményes.

A meglehetősen egysíkú, bár sok gólt hozó mérkőzésen biztosan nyertek a debreceni srácok, akik 43-35-re nyertek a kapura lövések terén. Molnár Bence ismételten kiválóan védett, 97, 22 %-os teljesítményt produkált.

Borbát Norbert vezetőedző értékelte a találkozón történteket:

„Nem voltunk annyira élesek, mint egy nappal korábban, nem tudtunk átmenteni az előző napi tempónkat. Talán már volt egy kis fáradtság is a lábakban, viszont igyekeztünk így is mindent megtenni, hogy jó mérkőzést tudjunk játszani. Örülök annak, hogy többet próbáltuk keresni egymást a jégen és a védekező zónában is láttam előrelépést a helyezkedés terén. A lehetőségeink a mai mérkőzésen is megvoltak, ezeket jó százalékban sikerült ismét értékesíteni. Az összecsapáson két új játékos is debütált, akik életük első mérkőzését játszották. Jó volt látni, ahogy a csapattársak próbálták segíteni, bíztatni őket a cserepadon és az öltözőben is. Kapusunk teljesítménye mindkét meccsen megbízható volt, amikor bajba kerültünk,  mindig kisegítette a mezőnyjátékosokat.”

2023. március 12. 14.15 Debrecen Jégcsarnok 
U14 486
Debreceni HK – Lizards 8-1 (4-0, 1-0, 3-1)
Gólszerzők
: Juhász, Varga, Győri, Kelemen, Molnár K., Szász, Mucsányi és Mráz, illetve Kiss

 =Müller Károly=