ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U14B | Egy gólos meccsen veszítettek a mieink

Közzétéve: 2023-02-01

Cimkék:  U 14

U 14 B csapatunk vasárnap délben a Sportországi Cápák együttesével mérte össze az erejét. A két hasonló játékerőt képviselő alakulat szoros küzdelmet vívott, végül egyetlen gól döntött a vendégek javára.

A debreceni kaput Molnár Bence őrizte. Az első harmadban többet próbálkozott az ellenfél, a mieink két alkalommal is emberhátrányba kerültek, ámezzel együtt is döntetlen állással vonulhattunk a szünetre.

A 2. játékrész 30 percében szimpla, majd másfél perccel utóbb dupla fórban játszhattunk, Dancsfalvi Norbert, a debreceni  szakvezető időt kért, de a vezető gólt nem sikerült megszerezni.

A 3. harmad első negyedében Erős egyén akciója révén előnybe kerültek a sportországiak, akik a harmad végéig megőrizték az  egy gólos vezetésüket.

A mérkőzés alakulását befolyásolta, hogy a hazaiak nélkülözték néhány meghatározó játékosukat, egyébként a meccs java részében a mezőnymunka dominált. Végig nagy küzdelem zajlott a jégen, a játék képe döntetlen közeli állásról tanúskodott. Molnár Bence jó formát mutatott, a kapuját eltaláló 33 lövésből 32-őt  hárított.

Dancsfalvi Norbert vezetőedző így értékelte a meccset:

"Bár 4-5 kulcsjátékosunk ma hiányzott, egyenlő erők küzdelmét hozta a mérkőzés. Szoros, egy gólos  meccset játszottunk, jót küzdöttek a srácok. Sajnos, ami nekik bepattant, az nekünk most nem. A résztvevő együtteseknek gratulálok!"

2023. január 29. 11.55 Debreceni Jégcsarnok
U14 398
Debreceni HK B – Sportországi Cápák B 0-1 (0-0, 0-0, 0-1)
Gólszerző
: Erős

=Müller Károly=