ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U14B | Az U14 B-csapat Tökölön vendégszerepelt 

Közzétéve: 2023-01-18

Cimkék:  U 14

Szombaton délelőtt a Tököli Jégdómban játszott bajnoki mérkőzést a mieink U14 B-csapata, ellenfelük a Jégoroszlánok együttese volt. A csapatok a második meccsükön vannak túl, a mieink most szerezték meg első pontjaikat a középszakaszban.

A találkozón Molnár Bence védte a mieink kapuját. Az 1. harmadot eléggé eseménytelen játék, viszonylag kevés helyzet jellemezte. A vendégek kétszer, míg a hazaiak egy alkalommal kerültek emberfórba, a lehetőségek azonban kimaradtak.

A 2. játékrészben kissé megélénkült a játék. A vendégcsapat előtt több lehetőség nyílott a gólszerzésre, a 32. percben Molnár Kristóf egyéni akciójából meg is szerezték a vezetést.

A 3. harmadból 3 másodperc telt el, amikor Haskó akciójával emberhátrányból kiegyenlítettek a Jégoroszlánok, majd Kiss jóvoltából átvették a vezetést is. A 44. percben Prokob egalizálta az állást, majd az 50. minutában Óvári találatával ismét a vendéglátóknál volt az előny. Az 52. percben a mieink szakvezetője, Dancsfalvi Norbert időt kért, aminek meg is lett a pozitív hozadéka. AZ 56. percben emberelőnyből Molnár Kristóf, majd röviddel utóbb Varga újra a debrecenieket hozta nyerő helyzetbe. Az 59.percben a hazaiak vezetőedzője is időt kért, de ez nem hozott eredményt.

Érdekes mérkőzés zajlott, alacsony volt a kapura lövéssel végződő támadások száma. A kapura lövések terén a pályaválasztók nyertek 36-21 arányban, de a három pontot elhozták a lehetőségeikkel valamivel jobban gazdálkodó debreceniek.

Dancsfalvi Norbert vezetőedző így vélekedett a mérkőzésről:

„Sikerült 1-3-ról fordítani és végre karaktert mutatni. Örülök a fiúk győzelmének, gratulálok!”

2023. január 14. 11.15 Tököli Jégdóm
U 14 391
Jégoroszlánok - Debreceni HK B 3-4 (0-0, 0-1, 3-3)
Gólszerzők: Molnár (2), Prokob és Varga, illetve Haskó, Kiss és Óvári

 =Müller Károly=