ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U14A | Nagy verést mértünk a DAB csapatára

Közzétéve: 2023-01-11

Cimkék:  U 14

 

U 14-es csapatunk szombaton játszotta le idei első hazai mérkőzését az U 14/III. csoportjának középszakaszában. Az ellenfél a DAB együttese volt, akik két középszakasz mérkőzés lejátszása után a 6. helyen állnak.

A mieink hálóját Kuti Tamás őrizte. A találkozó első perceiben még tartotta magát a vendégcsapat, aztán Madura Armand találata kinyitotta a srácok gólzsákját.  Ezután még öt gólt lőttek a mieink; Tóth-Kurucz, Teschmayer, Csonka, Mogyorósi és Győri szerezték. 

A 2. játékrészben folytatódott a „nagyüzemi szintű” gólgyártás. 21.12-nél Bereczki Dórát állították ki, ezt az előnyt a vendégek Veszelszki révén kihasználták, majd folytatódott debreceni oldalon a „nagyüzemi szintű gólgyártás”; Gyarmati kettőt vágott, Csonka, Tóth-Kurucz és Nábrádi egyet-egyet.

A 3. harmadra fogyatkozni látszott a gólzsákok tartalma, Mogyorósi és Dankó még lőtt egyet-egyet, majd a sort (aki elkezdte) Madura Armand fejezte be.

Összesen 13 találatot helyzetek el a mieink az Acélbikák hálójában, ezek a gólok 61 kapura lövésből születtek. A debreceniek végig komoly fölényben hokiztak, némi túlzással akkor szereztek gólt, amikor kedvük tartotta. Kuti Tamás is jól hárított, 96,3 %-os hatékonysággal teljesített, igaz, hogy csak 27 kapura lövés tette próbára. 

Borbát Norbert vezetőedző így értékelte a helyzetet:

„Nehéz szakmailag értékelni a mérkőzést, hiszen a két csapat ma nem volt egy súlycsoportban. A befektetett munkával elégedett vagyok, jó volt látni, hogy végig rajta volt a lábunk a gázpedálon és nem kényelmesedtünk bele a meccsbe. Pozitív volt még, hogy az esetek nagy részében nem egyénileg akartuk megoldani a szituációkat, hanem önzetlenek voltunk egymással, ezt szintén jó volt látni. A helyzetkihasználás tekintetében viszont van hiányérzetem, hiszen nagyon sok lövés nem a megfelelő helyre ment.”

2023. január 07. 11.45 Debreceni Jégcsarnok
U 14 330
Debreceni HK – Dunaújvárosi Acélbikák 13-1 (6-0, 4-1, 3-0)
Gólszerzők
: Gyarmati (2), Madura (2), Mogyorósi (2), Tóth-Kurucz (2), Csonka, Dankó, Győri, Nábrádi, és Teschmayer, illetve Veszelszki

 =Müller Károly=