ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U14B | Ötven percig tartottuk az eredményt

Közzétéve: 2022-12-14

Cimkék:  U 14

U14 B csapatunk vasárnap délelőtt a Jégoroszlánok együttese ellen lépett jégre, a két alakulat először mérkőzött meg egymással az alapszakasz során.

A debreceni kaput Molnár Bence őrizte. Jól kezdtek a debreceni srácok, Varga már az első percben megszerezte a vezetést. A harmad végén előbb Lusztig növelte a hazaiak előnyét, majd 5 másodperccel a harmad vége előtt Török révén szépített a vendégcsapat.

A 2. játékrész fele táján Török szerzett egyenlítő gólt, de alig egy perccel utóbb Varga újabb gólja ismét a debrecenieket juttatta előnyhöz.

A 3. harmadban kiegyenlített mezőnymunka zajlott a jégen, de a vendégek hatékonyabban támadtak és ez megjelent az eredményben is. A 44. percben Haskó egyenlített, majd 10 perccel a meccs vége előtt Ádám révén átvette a vezetést a vendégcsapat. A harmad második felében a mieink kihagytak egy 2+2 perces emberelőnyt, pedig Dancsfalvi Norbert vezetőedző időkéréssel is megpróbálkozott. Az 55. percben emberhátrányból, majd az 59. percben előnyből növelték a jégoroszlánok találataik számát az egyre inkább elfáradó hazaiaknak pedig nem volt válaszuk ezekre.

Jó kezdést követően a 50. percig bírta erővel a hazai csapat. Sajnos, a találkozó utolsó 10 percét már nem tudták lehozni a mieink, a vendégek három gólt ütöttek és ezzel megnyerték a mérkőzést.

Dancsfalvi Norbert edző értékelte a találkozót:

„Nehezen tudok bármi újat mondani. A mérkőzések hosszabb ideje hasonló forgatókönyv szerint zajlanak; a találkozók elején jórészt minden rendben van, de aztán elfáradunk és leadjuk az előnyöket. Ennek egyrészt erőnléti okai vannak, de gyakran akadnak hiányzóink is, és mivel kevesen vagyunk, ezt nehezen tudjuk elviselni.”

2022. december 10. 11.55 Debreceni Jégcsarnok
U 14 271
Debreceni HK B – Jégoroszlánok 3-6 (2-1, 1-1, 0-4)
Gólszerzők
: Varga (2) és Lusztig, illetve Ádám (2), Török (2), Haskó és Kiss 

 =Müller Károly=