ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U14A | Második hely Erdélyben a KML tornán

Közzétéve: 2022-11-22

Cimkék:  U 14

U 14 A csapatunk november 18-20 között részt vett a Csíkkarcfalván rendezett Kárpát-medencei Magyar Liga tornahétvégén, ahol hat csapat versengésében kiváló játékkal a 2. helyen végzett. A szakmai értékelést csapatunk vezetőedzője, Borbát Norbert készítette.

Kárpát-medencei Magyar Liga tornahétvége (U 14 A) 
2022.11.18-20.
Résztvevők: Debreceni HK, SZJA Medvék, SZJA Farkasok, Corona Brassó, HKB és UTE

Eredmények

2022.11.18.
SZJA Medvék – DHK 2-3

A mérkőzés nagy részében mi irányítottuk a játékot, kétszer is sikerült megszerezni a vezetést, de az ellenfél kontrából kétszer is egyenlíteni tudott. A mérkőzés vége előtt emberelőnybe kerültünk, rengeteg lövést adtunk le, amiből egy be is akadt, ezzel sikerült behúzni a mérkőzést.

SZJA Farkasok – DHK 4-2

Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, az ellenfél hamar 3 gólos előnybe került. Időkérés után valamennyire sikerült rendezni a dolgainkat, egyre több helyzetet sikerült kialakítani, amiből kétszer is betaláltunk. Egy kis szerencsével még közelebb is zárkózhattunk volna, de sajnos, nem sikerült.

2022.11.19.
Brassó – DHK 1-3

Az egyik legsimább mérkőzésünket játszottuk, nagyon sok helyzetet alakítottunk ki, míg az ellenfél egy pár kontratámadástól eltekintve nem sokszor veszélyeztetett. Végül 1-3-ra sikerült megnyerni a mérkőzést, az első gólunkat külön kiemelném, mivel emberelőnyös szituációban nagyon jól járattuk a korongot és a végén már csak az üres kapuba kellett bepasszolni a pakkot.

HKB – DHK 0-3

A legjobb mérkőzésünket játszottuk a tornán, határozottak és a nagy tempó mellett végig kellően kemények voltunk. Szinte hiba nélkül tudtunk jégkorongozni és ha esetenként gondba is kerültünk hátul, a kapusunk kisegítette a csapatot. A góljaink mindig jókor estek, így magabiztosan sikerült behúzni a mérkőzést és visszavágni a múlt heti vereségért.

2022.11.20.
UTE – DHK 5-2

Úgy léptünk jégre, hogy ha sikerül behúzni a meccset, akkor megnyerjük a tornát. Sajnos, egy kissé félénken, meg idegesen kezdtünk, amit az ellenfél rögtön ki is használt, így gyorsan elléptek 3-0-ra. A 2. félidőben arra kértük a játéksokat, hogy próbáljanak meg felszabadultak lenni és élvezni a játékot. Ebben a félidőben egy kicsivel jobban nézett ki a játék, többször is sikerült helyzeteket kialakítani, amelyekből be is találtunk. A mérkőzés vége előtt 5 perccel kapus nélkül próbálkoztunk, ami egyszer be is jött, de sajnos, még közelebb már nem kerültünk az ellenfélhez, akik megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Összeségében azt gondolom, hogy egy nagyon jó hangulatú és színvonalú tornán vagyunk túl, remek mérkőzéseket tudtunk játszani és jó volt látni, hogy a gyerekek szinte végig felszabadultan hokiztak és élvezték, amit csinálnak. A találkozók mellett szórakozásra is jutott idő, így bízom benne, hogy mindenki jó szájízzel tért haza. Jár a gratuláció mindegyik debreceni srácnak a tornán nyújtott teljesítményéért, mindenki belerakta a közösbe azt, amit tud, így nagyon jól funkcionáltunk csapatként!

Torna végeredménye: 1. UTE, 2. DHK, 3. HKB, 4. SZJA Farkasok, 5. Brassó, 6. SZJA Medvék

 =Müller Károly=