ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U14B | Leginkább két jászberényi játékossal nem bírtunk

Közzétéve: 2022-10-31

Cimkék:  U 14

A DHK U 14-es csapatunk szombaton a Debreceni Jégcsarnokban játszott, ellenfelük a Lehel HC gárdája volt. A meccs előtt mind a két együttes pont nélkül állt csoportjuk tabellájának végén, így bizakodtunk a pontszerzésben.

A debreceni csapat kapuját Molnár Bence védte. Az 1. harmad elején nem esett gól, a mezőnyjátékban a Lehel játszott kisebb fölényben. A 12. percben Görbe Liza betalált a mieinknek, néhány másodperccel utóbb Mráz rúgás miatt összeszedett egy nagybüntetést, az emberfórt a jászberényi oldalon Görbe használta ki, a debreceni vezetőedző, Dancsfalvi Norbert pedig időt kért. További gólok az 1. etapban nem születtek.

A 2. játékrész első percében a mieinktől Kelemen kapott 2 percet magas bot miatt, az újabb emberelőnyt ezúttal is Görbe értékesítette. Ezután előbb a vendégek, majd a debreceniek kaptak egy-egy kisbüntetést, az állás azonban nem változott. A 35. percben Kiss megszerezte a Lehel negyedik találatát, amelyre négy perccel utóbb Kelemen válaszolt.

A 3. harmad 9. percében Vizi góljával növelték előnyüket a jászberényiek, majd az 53. minutában ugyancsak ő váltott gólra egy emberfórt. 53.37-nél Prokob belőtte a debreceniek második gólját, majd Vizi emberhátrányban állította be a végeredményt

A Lehel HC 24-40 arányban megnyerte a kapura lövéseket, ami jelzi, hogy mezőnyfölényben hokiztak, az a tény pedig, hogy két játékosuk is 3 gólt szerzett, arra világít rá, hogy jól használták ki a testi adottságaikat.

Dancsfalvi Norbert vezetőedző a következőket mondta a mérkőzésről.

„A csapatunk nem képes a tudása legjavát nyújtani, csak maximum 50 %-ot. Sajnos, a jégkorongban nem elegendő tíz percnyi jó játék. A taktikát és a megbeszélteket nem tartják be a srácok, sok az egyéni hiba, pontatlanok a passzaink, nem vagyunk elég agresszívek korong nélkül és nem megyünk el a kipattanókért. Ha ezeket kijavítjuk, akkor leszünk képesek bárki ellen maradandót alkotni.”

2022. október 29.15.05 Debreceni Jégcsarnok 
U 14 256
Debreceni HK B – Lehel HC  2-7 (0-2, 1-2, 1-3)
Gólszerzők
: Vizi (3), Görbe (3) és Kiss, illetve Kelemen és Prokob 

 =Müller Károly=