ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U14 | Már korán eldőlt a meccs

Közzétéve: 2022-09-26

Cimkék:  U 14

Kató Bence kezdett a debreceni kapuban. Bár a vendégcsapat végig fölényben játszott, a 6. percben a mieink szereztek vezetést Mogyorósi találatával, ami kitartott csaknem a harmad közepéig. A 9. percben Kaufer szerzett gólt, rögtön utána Bilisics következett., szakvezetőnk, Borbát Norbert pedig időt kért. 12.38-nál sikerült is feljebb zárkózni Nábrádi találatával és majdnem a harmad végéig megőriztük az előnyünket. 18.10-nél kaptunk egy csapatbüntetést, az előnyből Magyar volt eredményes, majd egy percen belül Boroznaki és Kaufer is betalált., négy gólos vezetéshez jutott az ellenfél.

A 2. játékrész elején kapust cseréltünk, Kuti Tamás állt be a vasak közé. A 28 percben Tóth-Kurucz góljával sikerült feljebb kapaszkodnunk. 29.52-nél a vendégek kértek időt, Bilisics gyorsan növelte az előnyüket, majd a 34. percben Boroznaki emberelőnyös góllal beállította a végeredményt.

A mieink majdnem 19 percen keresztül szorosan tartották az ellenfelet, de a gyors egymásutánban bekapott három FTC-gól korán eldöntötte a mérkőzés sorsát. Néha úgy tűnt, lehet esélyünk, ám a gyakran zavarba jövő védelem nem bírta végig az ellenfél nyomását.

Borbát Norbert vezetőedző így kommentálta a találkozót.

„Jól kezdtük a mérkőzést, sikerült megszerezni a vezetést is. Ezután egy kissé passzívvá váltunk, magunkra engedtük az ellenfelet, akik éltek ezzel és megfordították a mérkőzést. Egy időkérés után sikerült újra felpörögni a csapatot és közelebb kerülni az ellenfélhez, de a félidő vége előtt kaptunk néhány elkerülhető gólt. Ez nyilván nem jött jól; frusztrálttá váltunk és nem úgy csináltuk a dolgunkat, ahogyan azt kellett volna. Nagyon ingadozó a teljesítményünk; dolgoznunk kell azon, hogy egy bizonyos szintet mindig hozni tudjunk.”

2022.09.24. 18.30 Debreceni Jégcsarnok
U 14 12
FTC-Telekom – Debreceni HK 8-3 (6-2, 2-1, 0-0)
Gólszerzők
: Mogyorósi, Nábrádi és Tóth-Kurucz, illetve Kaufer (2), Bilisics (2), Boroznaki (2), Kosztya és Magyar

 =Müller Károly=