ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U14 | Jó játékkal nyertünk a MAC A2 ellen

Közzétéve: 2022-09-19

Cimkék:  U 14

Játékos, edző és szurkoló egyaránt abban bízott, hogy U 14-es csapatunk szombaton olyan játékot produkál, amivel feledteti az előző hétvége gyengébb teljesítményét.

Kiválóan kezdték a MAC A2 elleni találkozójukat a mieink. Az 1. félidő fele táján kezdett megmutatkozni a két együttes közötti különbség, egy percen belül Gyarmati és Nábrádi is betalált, magabiztos vezetéssel zártuk az első félidőt.

A 2. játékrész elején a mieink kapust cseréltek, Kuti Tamás helyére Kató Bence érkezett. A mezőnyben elkezdtek könnyelműsködni a srácok és ez visszaütött, Vass és Menyhárt góljával egyenlítettek az újbudaiak. Szerencsére, a debreceniek nem jöttek igazán zavarba, a 29. percben Madura juttatta újra előnyhöz a mieinket, majd Nábrádi villámgyorsan visszaállította a két gólos különbséget.
A csapat energikus, jó játékkal nyugtatta meg a szurkolóit, az első játékrész lőlapja (11-4) mutatja meg igazán a küzdő felek közötti különbséget. Reméljük, hogy a jó formát prolongálják a fiúk-lányok a jövő hétvégi budapesti mérkőzésre.

A találkozót Borbát Norbert vezetőedző értékelte.

„A hét közben és a mérkőzés előtt is átbeszéltük azokat a dolgokat, amelyekben a múlt hét végén hibáztunk. Jó volt látni, hogy a pályán az első perctől kezdve figyeltünk ezekre, a saját játékunkat játszottuk, végig energikusak voltunk, kellően agresszívak, az egy az egy elleni párharcok nagy részét is sikerült megnyerni. Az első félidőt végig mi domináltuk, nem engedélyezve sok helyzetet az ellenfélnek, nekünk viszont kétszer is sikerült betalálni. A második félidő elején egy kicsit lankadt a figyelem a védekezésben és az ellenfél máris kiegyenlített. Szerencsére, a két gyors gól sem törte meg a lendületünket és dolgoztunk tovább, aminek meg is lett az eredménye, hiszen kétszer is sikerült betalálni. Jó mérkőzést játszottunk, voltak nagyon jó egyéni teljesítmények és csapatként is jól működtünk. Én hiszem azt, hogy még ennél is több van bennünk és azon dolgozunk hét közben, hogy ezt hétvégén meg is mutathassuk. Remélem, ez a győzelem ad egy kis lökést, hogy még magabiztosabbak legyünk!”


2022. szeptember 17. 12.15 Debreceni Jégcsarnok
U14 6
Debreceni HK – MAC Budapest A2 4-2 (2-0, 2-2, 0-0)
Gólszerzők: Nábrádi (2), Gyarmati és Madura, illetve Vass és Menyhárt

 =Müller Károly=