ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U14 | Nem hozott sikert az idénynyitó, két meccset veszítettünk

Közzétéve: 2022-09-13

Cimkék:  U 14

U 14 A csapatunk szombaton két egymást követő kvalifikációs mérkőzéssel indította az új szezont. Az első összecsapást az Ajkai Óriások ellen vívtuk, míg másodjára a Vasas SC együttesével kerültünk szembe. A találkozót Borbát Norbert edző értékelte.

„Az ajkaiak elleni mérkőzés első felében nagyon gyengén játszottunk, átvettük az ellenfél tempóját és ahelyett, hogy a saját sebességi fokozatunkon pörögtünk volna, az ő ritmusokban játszottunk. A mérkőzés második felében kezdtünk egy kicsit éledezni, ami azt eredményezte, hogy több nagy helyzetet is kialakítottunk, de nem tudtunk betalálni és ahogy ilyenkor lenni szokott, az ellenfél egy kontrából betalált. A végén már kapuslehozatallal is próbálkoztunk, de már nem sikerült az egyenlítés.”

Kvalifikáció/A 1 csoport
U 14 1 Debreceni HK A – Ajkai Óriások 0-1 (0-0, 0-1, 0-0) 09.10. 15.10 Vasas Jégcentrum 
Gólszerző: Kovács Kr.                        
                       
Az általános szabályoktól eltérően, a kvalifikációs mérkőzéseket 2 x 20 perces játékidővel rendezik meg. Így történt ez a piros-kékek elleni mérkőzésünk esetében is, amelyről Borbát Norbert edző formált véleményt. 

„Jobban kezdtük a meccset, mint az előzőt, meg is szereztük a vezetést. Egy ideig jól tartottuk magunkat, de az ellenfél két gyors góllal fordítani tudott. A mérkőzésen oda-vissza játék folyt a jégen, de sajnos, az ellenfél mindig betalált, amikor közelebb kerülhettünk volna hozzájuk. Ami az összképet illeti, a kapuk előtt sokkal agresszívabbnak kell lennünk a jövőben. A helyzetek kihasználásban is nagyot kell javulnunk, a játékosoknak élesnek és határozottnak lenni a kapussal szemben. A célunk nem változott, de egyértelmű, hogy sokat kell dolgoznunk érte.” 

Kvalifikáció/A1 csoport
U 14 3 Debreceni HK A – Vasas SC 2-7 (1-2, 1-5, 0-0) 09.10. 16.40 Vasas Jégcentrum
Gólszerzők: Borbás és Varga, illetve Hiezl (3), Karsai (2), Gondos és Koczka

 =Müller Károly=