ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U 14 | Ismét futott a szekér

Közzétéve: 2022-04-05

Cimkék:  U 14

Már az első néhány csere után úgy tűnt, hogy ezen a meccsen fölényben lesznek a debreceniek. A srácok folyamatosan ostrom alatt tartották a DAB kapuját, akik csak ritkán veszélyeztettek. Az első gólunkat 09.55-nél Liszkai szerezte, majd az utolsó percben Tóth-Kurucz is betalált, különösebb izgalmak nélkül ért véget a nyitó harmad.



A 2. játékrész elején Semsey-Bakó háromgólosra növelte a különbséget, a harmad felénél azonban szépített a vendégcsapat, a találatot Berkes szerezte. Az újvárosi csapat stábja kapust cserélt, de ez nem zavarta Csóka Bernátot, aki újabb találatot szerzett. A 38. percben Demeter kozmetikázta egy kicsit az eredményt, az utolsó percben lőtt Mogyorósi-góllal 5-2-vel zártuk a 2. etapot.



Az utolsó harmad első gólját 41.07-nél Borbás szerezte, majd néhány másodperccel később Szecsődi is betalált. A 44. percben Kuti Balázs értékesítette a helyzetét, majd Majoros gólja következett. 52.18-nál Semsey-Bakó növelte a mieink előnyét, utána viszont Berkes révén szépített a vendégcsapat, akik időt is kértek. 59.48-nál Berkes megismételte az előző akcióját, ezzel 10-4 arányban nyertek a mieink.



A mérkőzés egészében nagy fölényben játszott és ezzel a gólkülönbséggel is megérdemelten győzött a debreceni legénység. A srácok a mezőnyben is az újvárosiak fölé nőttek, 57-20 arányban megnyerték a kapura lövéseket.

György István vezetőedző ezúttal is elégedetten nyilatkozott.

„Ott folytattuk ezen a találkozón, ahol két nappal korábban abbahagytuk, és végre azt tapasztaltam, hogy egy jó mérkőzés után jött egy újabb. A szokásosnál egy csatársornyival többen öltöztek ezen a találkozón, nem volt egyszerű az első harmadban a megfelelő ritmusban játszani. A játékosaimnak még tanulniuk kell a rövid, intenzív cserékkel történő játékot, de a második és harmadik harmadban ez is kiválóan működött. Összességében jól játszottunk, hibáztunk is rengeteget, de ez is a tanulási folyamat része, aki próbálkozik, az hibázik.”

Debreceni HK – Dunaújvárosi Acélbikák 10-4 (2-0, 3-2, 5-2)
Gólszerzők:
Semsey-Bakó (2), Liszkai, Csóka, Kuti B., Borbás, Mogyorósi, Szecsődi, Majoros és Tóth-Kurucz, illetve Berkes (3) és Demeter