ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U 14 | Jó játék, szép gólok

Közzétéve: 2022-04-01

Cimkék:  U 14

Jó iramú, aktív hokival indították a mérkőzést a mieink. Már a 6. percben sikerült megszerezni a vezetést, ezt Semsey-Bakó Zalán szerezte. A 10. percben emberhátrányba kerültünk, de az ellenfél nem tudott rajtunk fogást találni. Nem így a debreceniek; 18.45-nél Eigner Attila használta ki az ellenfél 2 perces kisbüntetését.

A 2. játékrészben fokozódott a hazai csapat nyomása, a srácok számos jó helyzetet dolgoztak ki és sokat lőttek kapura 26.33-nál Csóka Bernát góljával növeltük is az előnyünket. A harmad fel táján két kiállítást kaptunk, de egyiket sem tudta értékesíteni a vendégcsapat.

A 3. harmad elején újabb góllal terheltük meg az ellenfél hálóját, 42.46-nál Tóth-Kurucz Tamás volt eredményes.

A debreceni legénység végig szervezetten és eredményesen hokizott, jól használták ki a lehetőségeiket. A támadások mellett a védekezésre sem lehetett panasz, hálóőrünk végig hibátlanul teljesített. A következő helyosztó meccsre szombaton kerül sor, ekkor a mieink a fehérvári akadémisták otthonába látogatnak.

A találkozót Borbát Norbert vezetőedző elemezte.

„Mivel négy sorral tudtunk játszani, a mérkőzés folyamán végig komoly energiákat mozgósítottunk.  Mindez azt eredményezte, hogy nagy nyomás alatt kellett játszania az ellenfélnek. A korongvesztések után is jól támadtunk vissza, így sok időt tölthettünk a támadó harmadban. Számos szép helyzetet is sikerült kialakítanunk, melyekből többször is betaláltunk, sőt egyéni villanásból is tudtunk gólt szerezni, ami szintén fontos. Egy kicsit akadozott a korong kihozatal a védekező harmadból, ezeket több esetben vagy túlbonyolítottuk, vagy nem volt opciója a korongos játékosnak. Meg kell említenem a kapusunkat is, aki kapott gól nélkül hozta le az összecsapást.”

Debreceni HK – Óriások Jégkorong SE 4-0 (2-0, 1-0, 1-0)
Gólszerzők:
Semsey-Bakó, Eigner, Csóka és Tóth-Kurucz