ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U 14 | Győztünk a Vasas ellen

Közzétéve: 2022-03-20

Cimkék:  U 14

Az 1. harmadban sokat támadtak, sok kapura lövéssel büszkélkedhettek a mieink. A 8. percben Nábrádi Balázs, majd a 10. minutumban Kuti Balázs talált be, az ellenfél első gólja a 12. percben esett, erre Mogyorós Simon válaszolt. A harmad végén mindkét csapat egy-egy gólt jegyzett, így 4-2-es vezetéssel vonulhattunk az öltözőbe.

A 2. harmadot eléggé lazára vették a debreceniek, a 37. percben már egy góllal jobban álltak a vendégek. A játékrészt a Vasas irányította, megérdemelten nyerték meg 3-0-ra az etapot.

A 3. harmadot nagyobb elánnal kezdték a mieink, aminek gyorsan meg is lett az eredménye. Eigner Attila már az első percben kiegyenlített, majd Bereczki Dóra értékesített egy emberelőnyt. A harmad második részére is maradt muníciónk; az 50. percben Nábrádi Balázs, az 56. percben Kuti Balázs volt eredményes. A debreceniek dominálták a harmadot, a mezőnymunkában is jeleskedtek.

Ezzel György István legényei magabiztosan nyerték meg a második helyosztó meccsüket, az elrontott 2. harmadért viszont nagy kár volt.

A szakvezető így beszélt a mérkőzésről.

„Az első és az utolsó harmadunk azt mondom jó volt, de a középső játékrészben 20 percig bent ragadtunk az öltözőben. Érthetetlen módon teljesen passzívvá váltunk és nem volt meg az a korcsolyázó mennyiség sem, amit kértem a játékosoktól. Annak örülök, hogy a végén azért tudtunk váltani, ismét mi irányítottunk, helyzeteket dolgoztunk ki és jöttek a góljaink is. Továbbra is talány számomra ez a hullámzás a teljesítményünkben, bár bízok abban, hogy a szezonból hátralévő időszakban valamelyest ki tudjuk egyenesíteni ezt a görbét.”

Debreceni HK - Vasas SC B 8-5 (4-2, 0-3, 4-0) 
Gólszerzők:
Kuti B. (3), Nábrádi (2), Mogyorós, Bereczki és Eigner, illetve Horváth (3), Szilvási és Hranecz