ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U 14 | A 43. perc volt a vízválasztó

Közzétéve: 2022-03-20

Cimkék:  U 14

A találkozó a 42. percben még döntetlenre állt, onnantól azonban már csak a hazaiak szereztek gólokat.

Nem sokkal az 1. harmad közepe előtt Borbás találatával a mieink szerezték meg a vezetést, 10.37-nél azonban Jónás révén egyenlített az ellenfél. Az első etap során a debreceni legénység játszott fölényben, több gól azonban nem született.

A 2. játékrészt Jónás találata vezette be. A 27. percben Eignert küldték le, a hátrányt sikerült kivédekezni, majd gyors egymásutánban kétszer is megfogyatkozott az ellenfél, de egyiket sem tudtuk értékesíteni. A 37. percben Lukáts lövésével már két ponttal vezettek a jászberényiek, 37.31-nél azonban Kuti Balázs felhozta szorosra a mieinket.

A 3. harmad legelején a debreceni legénységből Ambrust ültették ki, ám az emberhátrány idején nem csupán jól védekeztünk, hanem Liszkai találatával ki is egyenlítettünk. Sajnos egy perc múltán ismét vezetett a hazai gárda, majd még kétszer növelték az előnyüket. A mieink elfáradtak, nem tudták megállítani a jászberényiek támadásait.

György István vezetőedző így vélekedett a mérkőzésről.

„Dolgoztunk ezen a találkozón is becsülettel, de valahogy az átütő erő hiányzott a csapatból, illetve az egyéni teljesítmények maradtak el a kívánt szinttől. A túloldalon meg szembe találtunk magunkat egy olyan egyéni teljesítménnyel, amire nem volt válaszunk, az ellenfél játékosa 4 gólt és 2 gólpasszt jegyzett, mondhatni, egyedül döntötte el a találkozót. A versenyzői mentalitásunk továbbra is hiányzik, de kitartók vagyunk és dolgozunk folyamatosan.”

Lehel HC – Debreceni HK 6-3 (1-1, 2-1, 3-1)
Gólszerzők:
Jónás (4), Lukáts és Vizi, illetve Liszkai, Borbás és Kuti B.