ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U 14 | Megnyertük a hazai helyosztó meccset

Közzétéve: 2022-03-15

Cimkék:  U 14

Kuti Tamás kezdett a debreceni kapuban. A mezőnyben jól kezdtük a meccset, a góllövés viszont nehezen akart beindulni. Az 5. perceben emberhátrányba kerültünk, ezt sajnos, értékesítették a vendégek. 14.44-nél sikerült kiegyenlíteni, a találatot Csóka szerezte.

A 2. játékrészre agilisabban érkeztek ki a mieink, ami láthatóvá vált az eredményben is, Madura lőtte a 2. gólunkat, 28.52-nél Mogyorós talált be. 30.11-nél kapust cseréltünk, Kuti Tamást Kató Bence váltotta fel.

A 3. harmad elején újra Mogyorós köszönt be a vendégeknek, akik erre a találatra Opauszki révén még válaszoltak a további debreceni gólokra viszont már nem. Kuti Balázs két gólt is szerzett, az egyiket emberelőnyből, ezen túl Csóka és Szecsődi is feliratkoztak a góllövőink közé.

A mieink végig fölényben játszottak, a kapura lövésekben is jobbnak bizonyultak (46-29) az ellenfelüknél, ebben az arányban is megérdemelték a győzelmet.

A nyertes meccset György István vezetőedző értékelte.

„A helyosztó szakasz első mérkőzésén eléggé hullámzó teljesítményt nyújtottunk. Az első harmadban alacsony fokozaton játszottunk, aztán ahogy telt az idő, egyre inkább sikerült belelendülni, bár hozzáteszem, ezen a mérkőzésen nem értük el a maximális fordulatszámot. A támadó harmadban meddő hokit folytattunk, az ellenfél nyugodtan hátradőlhetett, mert nem igen veszélyeztettük a kapujukat. A folytatásban már egy picivel jobb volt a helyzet, sikerült gólokat is lőni, volt közöttük szerencsés találat, de voltak jó megoldásokból születettek is. Nem volt egyszerű dolgunk, főleg nem úgy, hogy azért mély gödörből próbálunk kikeveredni, ami a lelki állapotunkat illeti.”

Debreceni HK – HC Kiskőrös -Spartak 8-2 (1-1, 2-0, 5-1)
Gólszerzők:
Kuti B., (2), Csóka (2), Mogyorós (2), Szecsődi és Madura illetve Opauszki