ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U 14 | A csoportkör utolsó tornájára került sor

Közzétéve: 2022-03-15

Cimkék:  U 14 ifi kölyök

A fordulót Debrecenben rendeztük meg, így érthető volt, hogy Köllő István vezetőedző a szokásosnál magasabb elvárásokat állított a srácok elé. A találkozók tapasztalatait a szakvezető a megszokott módon összegezte.

Szabolcsi Sólymok – Debreceni HK 2-7 (0-1, 1-5, 1-1)
Gólszerzőink:
Makay (3), Molnár, Tallódi, Juhász és Gulyás

„A meccsek előtt emlékeztettem a csapatot, hogy hazai környezetben játszunk, jó lenne az utolsó csoportmeccseken átlagon felüli eredményeket produkálni és szép emlékekkel zárni a csoportkört. Az első mérkőzésen, a nyíregyháziak ellen nem is volt gond; okosan játszottunk, ügyesen passzoltunk és magabiztosan nyertük a találkozót.”


DVTK Jegesmedvék – Debreceni HK 12-5 (4-3, 4-2, 4-0)
Gólszerzőink:
Juhász (2), Makay, Tallódi és Ágoston

„A legnagyobb vetélytárs miskolciak ellen is biztatóan kezdtünk, a meccs képe az első etapban jól alakult. A vendégek a legjobb összeállításukban léptek a jégre, nagy iramot diktáltak, amiben - főként fejben - mi fáradtunk el hamarabb. A fő ok azonban az volt, hogy egyes játékosaim a hasonló tudású együttesek ellen nem képesek azt a teljesítményt nyújtani, amit elvárnék tőlük, ez aztán megjelenik az eredményekben is.”


Kazincbarcikai Ördögök SE – Debreceni HK 4-23 (3-5, 1-10, 0-8)
Gólszerzőink:
Mészáros (5), Makay, Molnár, Tallódi és Ágoston (3-3), Juhász és Gulyás (2-2), Fazekas és Kiss

„A kazincbarcikaiak ellen hoztuk a papírformát, felszabadultan hokiztunk, hasonló produkcióval a miskolciakat is megszorongattuk volna. Összességében elégedett voltam a srácok teljesítményével, a Jegesmedvék ellen vívott találkozó második felének kivételével. Mivel a csoporton belül a második helyen végeztünk, bekerültünk a bajnokság felsőházába, ott folytathatjuk a küzdelmeket.”

Óbudán rövidesen sor kerül a 3 x 3-as bajnokság záró eseményére, ahol a négy tájegységi csoport első és második helyezettjei mérkőznek meg egymással és eldöntik a helyezések sorsát.