ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U 14 | Gyorsan megfordítottuk a mérkőzést

Közzétéve: 2022-02-27

Cimkék:  U 14

A találkozó elejét eléggé elrontották a mieink. Fél perccel a korongbedobás után emberelőnybe kerültünk, mégis az ellenfél szerezte meg a pakkot és Keresztény emberhátrányban vezetéshez juttatta az övéit. Az egyenlítésre a 8. percig kellett várni, akkor Nábrádi gólja egalizálta az állást. 16.47-nél a hazai alakulat megfordította mérkőzést, a találatot Mogyorós Simon jegyezte. Az első harmadban fölényben hokiztak a mieink, sokkal több időt töltöttek az ellenfél védőharmadában és jóval többször vették célba az ellenfél kapuját, mint az Óriások.



A 2. játékrész kiegyenlített játékot hozott. A 26. percben két gólt is vágtak a mieink; előbb Semsey-Bakó, néhány másodperccel később Mogyorósi talált be. A 28. percben emberfórba kerültünk, de az nem tudtuk gólra váltani. 32.34-nél Semsey-Bakót is kiküldték a játékvezetők, de e hátrányt sikeresen védekeztük ki.



A 3. harmad elején újabb emberhátrányt kellett kivédekezni, ezt a feladatot jól oldották meg a srácok. A 44. percben Ekker góljával feljebb kapaszkodott az ellenfél, több találat azonban egyik oldalon sem esett, a mieink jól dolgoztak a mezőnyben és tartották az eredményt.



A többet támadó és jobban hokizó debreceniek megérdemelten nyerték a találkozót és a tabellán egy gólra megközelítették aktuális ellenfelüket.

György István vezetőedző a következő szavakkal értékelte a mérkőzést.

„Hosszú idő után a csapat 90%-át nevezni tudtam erre a mérkőzésre, aminek nagyon örültem, és bíztam abban, hogy egy jó iramú és élvezetes találkozót tudunk majd játszani. Ez sajnos, nem így sikerült, túlságosan passzívak voltunk egy olyan ellenféllel szemben, akik eléggé defenzíven játszottak. Újra beigazolódott, hogy a támadó potenciálunk nem elég erős, nagyon sok helyzet kell ahhoz, hogy gólokat tudjunk szerezni, a helyzetekhez viszont szükség lenne a váratlan és okos megoldásokra, amelyek ezen a találkozón elég sokszor hiányoztak. Rapszodikus teljesítmény jellemez bennünket továbbra is, de ezzel sajnos, még nem tudunk mit kezdeni, mentálisan erősödnünk kell.”

Debreceni HK – Óriások Jégkorong SE 4-2 (2-1, 2-0, 0-1)
Gólszerzők:
Nábrádi, Mogyorós, Mogyorósi és Semsey- Bakó, illetve Keresztény és Ekker