ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U 14 | Két jó meccset játszottunk

Közzétéve: 2021-11-16

Cimkék:  U 14

A debreceni érdekeltségű találkozókon a mi srácainkat Köllő István edző irányította, aki röviden összefoglalta a mérkőzések fő eseményeit és tanulságait.

„Az első találkozónkon jó iramú hokit játszottunk a Szabolcsi Sólymokkal szemben. Az első perctől az utolsóig okosan és stílusosan játszottunk, nem ragadtunk le az egyéni megoldásoknál; adtuk-vettük a pakkot és sok gólt szereztünk. Még engem is meglepett, milyen ügyesen adogattunk és ha elvesztettük a korongot, azonnal megpróbáltunk javítani.

A 2. meccsen, a Jegesmedvék ellen jóval nehezebb volt a feladatunk. A két együttes hasonló stílusban hokizott, de a gyorsabb és technikásabb vendégek végül biztosan nyertek. A mieinket váratlanul érte a miskolciak által diktált tempó, mondhatjuk úgy is, megijedtünk az ellenféltől. Elszántabb, harcosabb hokival jóval szorosabb meccset is játszhattunk volna. Fontos tanulság, hogy a korcsolyázásunk sebességét sürgősen fejleszteni kell, ehhez azonban jóval több elszántságra és hitre lesz szükség!

A záró találkozón, a Kazincbarcika ellen szintén jól dolgoztunk, bátrabbak és határozottabbak voltunk, mint a korábbiakban.

Összességében két jó mérkőzést játszottunk, de a miskolciak ellen is voltak jó periódusaink. Végig három sorral léptünk a jégre és a mérkőzések java részében csapatként játszottunk. Örültem a jó teljesítményeknek, főként az első sorunk tett ki magáért. A kapusaink is jól dolgoztak, Léhi Viktor vasárnap szülinapos volt, amit ő jó védésekkel ünnepelt meg.”

A DHK csapatának hétvégi eredményei:

Szabolcsi Sólymok – Debreceni HK 0-12 (0-4, 0-2, 0-6)
DVTK Jegesmedvék - Debreceni HK 8-4 (3-0, 3-3, 2-1)
Kazincbarcikai Ördögök – Debreceni HK 3-15 (0-6, 2-1,1-8)