ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U 14 A | Mentális gondok vannak

Közzétéve: 2021-10-12

Cimkék:  U 14

Szombaton délben a velük azonos pontszámmal álló győriekkel mérkőztek meg a Debreceni Jégcsarnokban.

Az 1. harmad során mezőnyben kiegyenlített volt a játék, az eredményesség tekintetében a győriek teljesítettek jobban; a 2. percben Kund, majd a harmad közepén Balogh szerzett gólt, ezzel elhúztak egy kicsit a vendégek.



A 2. játékrészben az ellenfél került fölénybe. A 23.19-nél Balogh révén már három gól előnnyel mentek a győriek. A 24. percben Kuti Balázs 20 másodperc alatt két gólt szerzett, ezzel felzárkóztunk az ellenfélre. Sajnos, a két találatunknak nem lett folytatása, az etap végéig viszont még négyszer találtak be a vendégek. Nem véletlenül, ebben a harmadban a győri együttes 16, míg a mieink 7 alkalommal találták el a kaput.



A 3. harmadban még szerzett egy gólt a vendégcsapat, ezt Neszmélyi ütötte, de ekkorra már minden lényeges kérdés eldőlt.



A debreceniek sajnos, nem igazán tudták megnehezíteni a vendégek dolgát, sem a küzdés, sem az eredményesség tekintetében nem voltak egyenrangú részesei a mérkőzésnek.

György István vezetőedző őszintén beszélt a mérkőzésről.

„Félénken és puhán játszottunk ezen a találkozón, ami sajnos, nem az első a selejtező folyamán. Igazából keresem az okát, hogy mi az, ami ennyire megfagyasztja a játékosaimat fejben, de egyelőre nem tudom. Nem tudjuk az önbizalommal és vagánysággal teli játékot nyújtani, minden olyan görcsös és döcögős. A versenyző mentalitás egyelőre hiányzik belőlünk, és ez sajnos, oda vezet, hogy mezőnyben folyamatosan alárendelt szerepet játszunk az ellenféllel szemben, ami nem túlságosan jó. Jelen helyzetben ez van, innen próbálunk kapaszkodni.”

Debreceni HK - Győri NEMAK ETO HC 2-8 (0-2, 2-5, 0-1)
Gólszerzőink:
Kuti Balázs (2)