Nagy küzdelem után győztünk

Január 7-én itthonra is jutott egy ki-ki meccs; a Jegesmedvék serdülő csapata látogatott Debrecenbe. Akik a mérkőzés előtt átfutották a vendégek összeállítását, biztosra vehették, hogy igencsak kemény csatának nézünk elébe.

Az összecsapás után György József edző értékelte a találkozót: „Az első harmadot mi kezdtünk jobban, aktívabbak voltunk, többet próbálkoztunk kapura lövésekkel. Bartók szép akcióját követően Szabó Kornél pofozta be az üres kapuba a korongot, ezzel megszereztük a vezetést. A második harmadban változott a játék képe, a Miskolc volt mezőnyfölényben, ami az eredményben is megmutatkozott; kiegyenlítettek, ám a kiváló kapusteljesítményünknek köszönhetően sikerült őket egy gólon tartani. A harmadik harmad kiegyensúlyozott, nagyon pörgős és küzdős játékot hozott, ennek során szerencsére mi találtunk be először; előbb Spakovszky passzát Szabó Kornél a kék vonalról lőtte be a hosszú alsóba, majd 5 perccel a meccs vége előtt Sándor Bence átadását a  remekül hokizó Bartók húzta be, amivel beállította a végeredményt. A kapunkban Antek Tamás 32 lövést kapott, egészen kiváló teljesítménnyel járult hozzá a mieink sikeréhez: 4 egyéni akciót megállítva, végig meccsben tartotta a csapatát.

Fel kell jegyezni még egy nagyon fontos eseményt; Kovács Roland másfél év kihagyás után lépett újra jégre, ami nagy öröm volt számomra és lélektanilag a csapatnak is nagyon fontos volt a jelenléte. Roland kiváló sportember, nagyon sokat hozzátett a sikerünkhöz és bízom abban, hogy a jövőben egyre bátrabban és magabiztosabban fogja győzelemre vezetni együttesünket.”

Debreceni HK-DVTK Jegesmedvék 3-1 (1-0, 0-1, 2-0)
Gólszerzők:
Szabó K.(2) és Bartók, illetve Mattyasovszky

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok