Megint a helyzetkihasználással voltak gondok

Az elmúlt hétvégén Miskolcon játszotta U 16-os csapatunk az A csoportba jutásért kiírt selejtező tornát, ahol a mieink a házigazdák és az SZJA 2004 együttese ellen szálltak harcba. A feljutás sajnos nem sikerült, főként a sok kihagyott helyzet okán.

A mérkőzéseket Okos Csanád vezetőedző értékelte:

DHK - DVTK 0-3

„Ismertük a miskolci csapat képességeit, ennek tudatában álltunk fel a mérkőzésre. Az első perctől kezdve fegyelmezetten játszottunk, tartottuk magunkat. A második harmadban egy rossz csere után szólóban indult meg az egyik hazai játékos és értékesítette a helyzetet. A 3. harmadban még kaptunk 2 gyors gólt, amivel el is dőlt a mérkőzés. Összességében jó meccset játszottunk a sokkal esélyesebb Miskolc ellen, voltak helyzeteink is, ám ezeket nem tudtuk értékesíteni. Petruska Olivér remek kapusteljesítményt produkált.”

DHK - KMH 3-1
„Jól kezdtük a mérkőzést, viszont a KMH szerezte meg a vezetést egy kapu előtti kavarodásból.  A 2. harmadban 2 az 1 elleni szituációban Szeferinkin Philip szép passzát Aranyos Attila értékesítette. A második gólunkat Zilahi Zsombor szerezte kettős emberelőnyben. A hajrában kaptunk még egy két perces kiállítást, a KMH le is hozta a kapusát, Aranyos Attila azonban büntetett, a harmadunkból emelte be az üres kapuba a korongot, beállítva a 3-1-es végeredményt. Izgalmas, hajtós, ki-ki meccsen tudtunk győzni. Kapusunk, Végh Dani nagyszerű teljesítményt nyújtott.”

DHK - SZJA 2004 1-2
„A góltalanság erre a mérkőzésre is rányomta a bélyegét. Az ellenfelünk kontrákra épített és ezek közül kettőt sikerült is értékesíteniük. A játék képe ezen a találkozón volt a legjobb, viszont a helyzetkihasználás terén még sokat kell fejlődnünk. A saját kezünkben volt a sorsunk, nem tudtunk élni vele, a későbbiekben tovább kell folytatnunk az építkezést.”

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok