In Line tornán vettünk részt Újpesten

In-line hoki tornára került sor június 9-én az Újpesten, a MARCZI SKATE szervezésében. Az U 14-es korosztály számára kiírt eseményen részt vett a DHK együttese is.

Ellenfeleik a Vasas SC, a Gepárd In Lines, az Egerszegi Titánok és a belgrádi illetőségű HK Spartak csapatai voltak. Mivel a mieink utoljára tavaly nyáron „kirándultak” az In Line szakágba, MOLNÁR ZSOLT edző (maga is aktív In Line játékos) a tornát megelőző két hétben négy edzést vezényelt a játékosok számára, a szabályok felelevenítése és az In Line szisztéma elsajátítása céljából.

A tornán jól kezdtek a mieink, 3-1 arányban legyőzték a HK Spartak csapatát. A hazai ellenfelekkel szemben már nem ment ilyen jól a játék, a nagyobb tapasztalat és játéktudás döntött a vetélytársak javára. Az sem segítette a jobb eredmény elérését, hogy a csapatunk fele részben U 12-es játékosokból állt. Molnár Zsolt edző a tornát értékelve leszögezte, hogy a gyerekek ügyesen dolgoztak, helytálltak, számukra azonban nem a győzelem volt a cél, hanem a felkészülés a következő jeges szezonra. A szakember elmondta, hogy az In-line hokit jó kiegészítő sportágnak tartja és szíve szerint a nyári időszakban több felkészülési időt szánna rá, mivel kiváló lehetőséget kínál a passzjáték, valamint az ütőkezelés fejlesztésére és bizonyos taktikai elemek gyakorlására.

A DHK csapatát az alábbi játékosok alkották: Fehér Ádám, Szalontai Lázár, Kovács Soma, Bodnár Bence, Varga Máté Attila, Romhán István, Gönczi Gergő, Juhos Patrik, Czecze Hunor, Révész Levente, Révész Zsuzsa és Csanády Marcell.

Edző: Molnár Zsolt
Másodedző: Gönczi Csaba
Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok