Elődöntőt játszik a junior csapat

Juniorjaink a harmadik rájátszás mérkőzésüket vívták szerda délután a KMH csapata ellen. A hajdúsági együttes háza táján mindenki bízott abban, hogy ezúttal nem lesz semmiféle „meglepetés”, a mieink jó játékkal, gond nélkül lehozzák a kötelezőt.

U 20
Debreceni HK-KMH 6-2 (2-1, 3-1, 1-0)


Az 1. harmadban a debreceni gárda játszott fölényben. A negyedik percben Kiss Tamás kék vonalas lövésébe Salló beleszúrt, megszereztük a vezetést. 12.00-nál Kuleshov használta ki az ex-debreceni Kaiser 2 perces kisbüntetését és a felső sarokba küldte Borbát átadását. 16.26-nál egy eladott koronggal indult meg és Szűcs révén szépített a vendégcsapat.

A 2. játékrész közepéig a mezőnyben folyt a darálás különösebb esemény nélkül. 29.03-nál Kuleshov lövését bevédte a KMH hálóőre. 33.15-nél Szokolov átadásával Jaroslavov lépett meg és a felső sarokba vágta a pakkot. 37.27-nél emberelőnyös szituációban szép akció bontakozott ki; végül Jancsó Dávid lőtte be Salló keresztpasszát. Két perccel a harmad vége előtt Fenyvesi indult meg szólóban, Borbát nem tudta szerelni, ismét feljebb zárkóztak a vendégek. Az akció közben a debreceni kapu elmozdult, Sütő Gábor játékvezető azonban a gólt szabályosnak minősítette. Szokolov csapatkapitányi minőségében reklamált, az ítélet nem változott, ő pedig végleges fegyelmi büntetéssel mehetett az öltözőbe.

Kevés esemény és izgalom maradt a 3. játékrészre. A két csapat különösebb elképzelés nélkül szövögette a támadásokat az 57. perc végéig; ekkor Kuleshov értékesítette Márton Koppány passzát és ezzel mesterhármast ért el!

Ezen a találkozón a hazai csapat megfáradt együttes benyomását keltette, játékukból hiányzott a tűz, az energia. Összesen 39 lövést küldtek a KMH kapujára, amibe hatnál több gól is beleférhetett volna, még ebben tartalékos felállásban is. Az elődöntőben az alapszakasz győztes Vasas csapatával találkozunk, egyértelmű, hogy az utóbbi időszakban mutatottnál jóval jobb teljesítmény kell ellenük.

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok