A jó időt is sikerült megrendelni

Június 2-án délelőtt még úgy látszott, hogy az égiek nem fogadják kegyeikbe Egyesületünk hagyományos évadzáró rendezvényét; komoly zivatarfront időzött Debrecen felett.

Szervezőink azonban e téren is hatékonyan dolgoztak, délutánra tovatűntek a viharfelhők és kellemes, kora nyári meleg fogadta a bulizni vágyókat, akik szép számmal érkeztek az eseményre.


Kifogtuk a jó időt

A hagyományoknak megfelelően korán kezdtek a „mesterszakácsok”, rövidesen ínycsiklandó illatok terjengtek a bográcsok körül. Az edzők gyorsan beindították az életet a csarnokban, valamint a műfüves- és a rekortán pályán, attól fogva ment minden, mint a karikacsapás. A játékosok és a szülők körében is a foci, valamint a floorball vitte a prímet, mind a három helyszínen szinte szünet nélkül zajlottak a mérkőzések.


A floorball vitte a prímet

Amikor kifáradt egy-egy társaság, megjelentek a korosztályuk sátrainál, hogy szomjukat oltsák, és pótolják a fogyatkozó energiákat. Bőséges választék fogadta őket; a „batyukból” elővarázsolt ételek mellett frissen készült pörkölt, babgulyás, rizses hús és gyros alkotta a kínálatot. Gyorsan létrejöttek az asztaltársaságok, oldott hangulatú eszmecserék sora zajlott egészen késő délutánig.


Gyomor nem maradt üresen

A sátrak körül csak akkor fogyatkozott meg a tömeg, amikor kezdetét vette a nap fő eseménye: az Edzők-Szülők kispályás focimeccs. A rangadót a Szülők kezdték jobban, vezettek, bár az Edzők pályára küldték újonnan igazolt játékosaikat, Farkas és Borbát személyében. A meccs végét az edzők bírták jobban és az ”edző-főszakács-kapus” Köllő Isti nagy védéseinek is köszönhetően 7-4-re megnyerték az összecsapást. Az Edzők góljait György Isti (3), Farkas Zozi (2), Okos Csani és Máthé Csabi szerezték.


Edzők-Szülők 7:4

Este 6 óra után kezdett a vendégsereg hazafelé szállingózni, de a csarnokban és pályákon az utolsó utáni pillanatban is folyt a játék. Az egész „buli” jó hangulatban zajlott és még a jó időt is sikerült megrendelni!

A rendezvényen készült fotókat itt lehet megtekinteni!

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok