Viszlát a 4. fordulóban!

A vasárnapra kiírt hét mérkőzéssel befejeződött az U 14-es korosztály (a Farkasok Divízió) Zöld csoportjának 3. fordulója.
Az Automobilist Kyev csapatának távollétében a résztvevők kevesebb tétmérkőzést vívtak a tervezettnél, mivel a miskolci vendég-együttesen kívül a „beugró” DHK B eredményeit sem lehetett hivatalosan számításba venni. A mieink A-csapata két nehéz ellenfelet kapott a zárónapon, előbb a Michalovce, majd az utolsó találkozón a listavezető Sanok csapatával kerültek szembe. Jó volt látni, hogy az A- csapat mind a két találkozón fel tudta venni a megszokottnál magasabb tempót és helytállt a nagyobb játékerőt képviselő ellenfelekkel szemben. György István és Salánki Attila vezetőedzők ezúttal összevontan értékelték a játéknap két-két hazai vonatkozású mérkőzését.

Eredmények
 
Farkasok Divízió/Zöld csoport (U14)
3. nap
 
08.00 Debreceni HK B – HC Morski Vovky Odessa 0-7 (0-3, 0-4)
Gólszerzők: Ulyanov(2), Plashkin(2), Frenkel, Khval és Gunko
 
Salánki Attila: „Mást és sokkal többet nem tudok elmondani, mint a tegnap. A legnagyobb baj az, hogy nem harcolunk eléggé a korongokért és ez érvényes mindkét mai találkozónkra. Ezeket a rossz mérkőzéseket el kell felejteni, a bajnokságban jönnek a helyosztók, ahol újra lehet majd bizonyítani. Ott már közel azonos erejű csapatok fognak találkozni. A tornán lejátszott meccsek jók voltak arra, hogy lássuk, mekkora a lemaradásunk.”
 
09.20 DVTK Jegesmedvék – Kryzhynka Kyev 1-6 (1-2, 0-4)
Gólszerzők: Pecze, illetve Pobihaiilenko(2), Melnyk, Us, Ivanchenko és Andriievskyi
 
10.40 HC Morski Vovky Odessa – UKS Niedzwiadki MOSiR Sanok 0-7 (0-4, 0-3)
Gólszerzők: Szarzinsky(3), Karnas, Tymcio, Stabrila K. és Burczyk
 
12.00 Debreceni HK - HK Mládez Michalovce 2-6 (1-2, 1-4)
Gólszerzők: Rózsa és Szűcs, illetve Prokopovic(2), Marcin, Cizmár, Matta és Réh
 
13.20 Kryzhynka Kyev – Debreceni HK B 6-0 (4-0, 2-0)
Gólszerzők: Pobihaiilenko(2), Andriievskyi, Maksimenko, Melnyk és Riabchun
 
14.40 HK Mládez Michalovce – DVTK Jegesmedvék 11-4 (4-3, 7-1)
Gólszerzők: Prokopovic(5), Cizmár(2), Matta, Marcin, Estok és Lorinc, illetve Mura(4) 
 
16.00 STS UKS Niedzwiadki MOSiR Sanok – Debreceni HK 0-3 (0-1, 02)
Gólszerzők: Sawicki, Szarzynski és Stabrila K.
 
György István: „A két találkozó majdnem hasonló forgatókönyv szerint zajlott, mindkét meccs első félidejében magas tempóban hokiztunk, tartani tudtuk ellenfeleinket, akik magasan kiemelkedtek ebből a mezőnyből. A folytatásban kidomborodott a fizikai és a technikai fölényük, de így is azt tudom mondani, hogy helytálltak a srácok!”
 
A vezetőedző kitért a debreceni torna hasznára, fontosságára is.
 
"A torna egészében kiegyensúlyozottak voltunk, csapatszinten nem történt megingás, az egyének szintjén igen, de szerencsére azok sem voltak olyan komolyak. Hat hónapja dolgozunk a gyerekekkel és ez idő alatt nagyot fordult velük a világ; ügyesebbek, magabiztosabbak, vagányabbak lettek, és csapatként is sokkal egységesebbek vagyunk. Edzői szemmel jóleső érzés figyelni ezeket a tényezőket. Nyilván tudjuk, hogy rengeteg még a lemaradásunk, de azt is látjuk, hogy szép lassan zárkózunk felfelé, és a gyerekekben tudatosult a legfontosabb dolog: Precíz és kemény munkával bármit el lehet érni, de ehhez időre és türelemre van szükség! Nagyon jó társaság ez, mi edzők büszkén álltunk mögöttük ezen a hétvégén.”
A torna végeredménye az alábbi linken keresztül érhető el!

Az idei U 14-es CJHL tornák sorából már csak a negyedik, a záróforduló van hátra. Szó van arról, hogy tavasszal Lengyelországban találkozik egymással a mezőny, az időpont és a helyszín pontosítása jelenleg is tart.

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok