Vereség a Kisstadionban

Szombaton játszotta le második bajnoki mérkőzését a mieink U 14 B-s csapata. A debreceni legénység a listavezető MAC B együttesével találkozott és nem tudta megnehezíteni a hazaiak dolgát.

A vendéglátók a nyitó harmad 4. percében szerezték meg az első találatukat. Ezután a 12. percig tartották magukat a mieink, de a játékrész második felében újabb négy gólt kaptunk. A 2. harmad legelején Derzsi Csanádot állították ki, az ellenfél pedig élt a kínálkozó lehetőséggel. A hazai gól után gyorsan jött az újabb debreceni kisbüntetés, Doros Lukács került a büntetőpadra, majd Madura Petra következett. A MAC nem használta ki az emberfórokat, a játékrész végén azonban háromszor is bevették a mieink kapuját. A 3. harmadban még nagyobb fölénybe kerültek a hazaiak, 17 lövéssel veszélyeztettek és öttel növelték a góljaik számát.

A mieink végig védekeztek, de képtelenek voltak megállítani a fővárosiak rohamait.

Köllő István
edző így beszélt a találkozóról.

„Bár ezúttal is voltak hiányzóink, teljesebb kerettel vágtunk neki a mérkőzésnek, mint korábban, a Jászberény ellen. A magam részéről összességében jobb teljesítményre számítottam. Sajnos, a mérkőzéseken közel sem tudjuk azt szintet hozni, amit gond nélkül teljesítünk az edzéseken. Szép támadásokat vezetünk, bevisszük a korongot az ellenfél harmadába, de ott elfogy a tudomány; a legnagyobb lehetőségeink is kimaradnak. Az egyik alapvető gond az, hogy a játékosaim zöme nem becsüli meg eléggé a korongot, hanem mielőbb szabadulni akar tőle. A másik akarati téren jelentkezik, túl könnyen adjuk fel a küzdelmet, különösen akkor, ha vezetéshez jut az ellenfél. A MAC ellen is vezettünk szép akciókat, de nem tudtunk gólt szerezni, a fölösleges kiállításokkal pedig saját magunknak okoztunk gondokat. Bizonyos, hogy sok munka áll még előttünk. Köszönet jár a lányoknak, Fodor Kincsőnek, Madura Petrának és Agárdi Villőnek, akik szépen helyt álltak ezen a mérkőzésen.”

MAC Budapest B – Debreceni HK B 14-0 (5-0, 4-0, 5-0)

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok