Utánpótlás híreink

Utánpótlás csapataink mérkőzéseinek edzői értékelője.

U 14 - 2016.10.08. szombat

A mai napon lejátszottuk utolsó mérkőzésünket a selejtezőben a Tisza Volán csapata ellen. Egy nagyon jól korcsolyázó és technikás csapattal kerültünk szembe, az első perctől felvettük az ellenfél játékát, a fiúk tartották a tempót. Többet védekeztünk. Megszereztük a vezetést, az első harmad 2-2 re végződött. A harmadik harmad közepén kiütközött a fáradtság a fiúkon, a végeredmény 11-5 lett a hazai csapat javára. Ennek ellenére a játékosaink nagyon ügyesen játszottak.

Prakab Szilárd


U 14 - 2016.10.08. szombat

2016.10.08-án lejátszottuk az utolsó selejtező mérkőzést is, DHK-FTC 10-4 (4:0, 3:2, 3:2). Antek Tamás védett az egész mérkőzésen, nem volt sok tennivalója, ezért nem tudott felpörögni. Mi 50 lövéssel kísérleteztünk. Nem voltunk elég élesek, talán a mérkőzés sem követelte meg, így nagyon sok ziccert túl játszottunk. Ettől függetlenül, jól játszott a csapat. Kimondottan örvendetes, hogy  4 gólt szereztünk a kék vonalról, tehát a hátvédjeink is aktívak voltak. A gólokat  Mihalik A. 3, Bartók A. és Simon 2-2, Mihalik G., Kókai és Szabó Kornél szerezték. Nagyon jól játszott az első sor, a második sor húzóemberének nem ment a játék, ezért ők egy kicsit ők kevesebbet tudtak a mérkőzéshez hozzátenni. Összesítésben megnyertük mind az 5 selejtező mérkőzésünket 54:11-es gólaránnyal, ezzel kiharcoltuk az "A" csoportba jutást.

György József


U14 - 2016.10.05. szerda

2016.10.05-én DHK- Csíkszereda 12-2 (5:0, 4:0,3:2), kapura lövések; 38-18. Antek Tamás védett 50 percet és 9 lövésből 1 gólt, Végh Dani 10 perc alatt 9 lövésből egy gólt kapott. Nagyon jól játszott a csapat, sikerült kipihenniük a fáradalmakat. Sokkal összeszedettebben játszottunk,  úgy fizikailag, mint mentálisan. Nagyon jól használtuk ki a helyzeteinket már az első pillanattól, amivel megtörtük az ellenfél lendületét. Pozitívum, hogy végig jó tempóban játszottunk és nemcsak az első sorunk, hanem a második és a harmadik sorunk is gólokat szerzett. Gólszerzőink: Mihalik A. 4, Bartók és Diószegi 2-2, Dorogi, Szabó Benedek, Aranyos és Mihalik G. 1-1.

György József


U 14 - 2016.10.04. kedd

2016.10.04-én lejátszottuk a harmadik selejtező mérkőzésünket, DHK -Felcsík 6-3 (2-1, 2-1, 2-1). Jól kezdtünk a meccs elején, majd egy kicsit visszaesett a találkozó tempója, ami már nagyon nem is tért vissza. Sajnos, meglátszott a srácokon, hogy szombaton mérkőzésünk volt, majd vasárnap 5 játékos az U-16-ban játszott Pesten. Október 8-án, hétfőn többen a válogatott összetartásán vettek részt, ami egész napos fárasztó program volt. Ezek után kellett volna ezen a mérkőzésen maximálisan teljesíteni, de már a lábak ólmosak voltak. Ettől függetlenül végig mi vezettünk, nem volt kérdéses a győzelem. A három pontot megszereztük, ennek örvendek, de a játéknak,  amit produkáltunk, már kevésbé. Most már biztos, hogy a csapatunk kiharcolta az "A" csoportban való részvételt, bár 05-én még van egy mérkőzésünk a Csíkszereda, 08-án pedig  a FTC ellen. Gólszerzők: Bartók és Diószegi 3-3.

György József


U 12 - 2016.10.02. vasárnap

Utolsó selejtező meccsünk 10:3-as győzelemmel ért véget Győrben! 50:15 volt a kapura lövések aránya a meccs végére, viszont nagyon sokáig nem sikerült gólra váltani a helyzeteinket. Az első harmadban 16:3-as volt a fölényünk a kapura lövéseket tekintve, viszont az ellenfél vezetett 1:0-ra. A második harmadban tovább domináltunk, átvettük a vezetést is, bár még csak kis különbséggel (3:2). A harmadik harmadban feljavult a helyzetkihasználásunk, meg sem álltunk 10 gólig. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a 10 gólból Mihalik Gergő hetet vállalt, a többiektől viszont láttunk olyan taktikai elemeket, amelyeket az elmúlt 3 hétben kezdtünk el tanulni elméleti oktatáson. A kevés külön edzés miatt ezeket gyakorolni még nem nagyon tudtunk. Az ellenfél kapusai nagyon jól mozogtak, főleg az, aki a meccset kezdte, ez meglátszik az eredményen! A mi kapusainkat szerencsére nem sokat foglalkoztatták.

Ladányi Balázs, Revák Zoltán

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok