Utánpótlás híreink II.

Utánpótlás csapataink mérkőzéseinek edzői értékelője.

U 14 A - 2016.10.22
FTC-DHK 3-6 (0-1, 3-2, 0-3)


Lejátszottuk első alapszakasz mérkőzésünket. Nagyon nehéz és végig kiélezett meccset vívtunk, melyet a harmadik harmadban tudtunk a javunkra eldönteni. Kapusunk, Antek Tamás kiválóan teljesített, 30 lövésből 27-et hárított, mi 34-szer lőttünk kapura. A népligeti pálya a szabványosnál jóval kisebb, ezért nem tudtuk a játékot széthúzni, nem tudtuk a hátvédeket bevonni a támadásokba. Meg vagyok elégedve csapatom teljesítményével, elhoztuk a 3 pontot és nyomás alatt is be tudtuk tartani a taktikai fegyelmet. Gólszerzők: Mihalik A. 3, Szabó K., Diószegi és Aranyos A. 1-1.

György József, edző


U 12 - 2016.10.16.
White Sharks HC – DHK B


Ezen a mérkőzésen "B" csapatunk mérte össze erejét a White Sharks-al és 10-4-re alulmaradtunk. A különbséget az jelentette, hogy az ellenfélnek csak "B" csapata van, az "A"-ban nem indulnak. Rendelkeztek viszont 4-5 "A"-szintű játékossal, akik eldöntötték a találkozót. A másik gond a kapusok közti különbség volt. Első számú kapusuk nagyon jól védett, míg mi az első négy lövésből négy gólt kaptunk, összességében a tíz kapott gólból nyolc foghatónak minősíthető. A mérkőzésen hivatalosan nem számoltak eredményt.

Revák Zoltán, edző


U 8 - 2016.10.16.

Vasárnap a szuper-mini az UTE által rendezett tornán vett részt. Összesen négy mérkőzést játszottunk, az ellenfelek a UTE, a Gepárdok, a DAB és a KMH voltak. A gyerekek nagyon jó teljesítményt nyújtottak minden mérkőzésen.

A fejlődés minden gyereknél egyre jobban észrevehető. A korcsolyázás terén a legtöbb ellenfelünknél előbbre tartunk, igaz van még javítanivaló. A játékban is komoly javulás észlelhető. A torna minden játékos számára nagy élmény volt.

Fekete Albert, edző


Debreceni Hoki Klub (U 8)

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok