Újabb kiütéses győzelem

Az U 14-es bajnokság középszakaszában lassan hozzászokunk már ahhoz, hogy a mieink nagy gólkülönbséggel nyerik a mérkőzéseiket.

Február 6-án, Győrben ugyan másként alakultak a dolgok, de reméltük, hogy a srácok gyorsan visszatérnek a jól bevált recepthez és nem is kellett csalódnunk az OHA elleni szombati találkozón.

A mérkőzés első pillanataitól nyilvánvaló volt a mieink fölénye; egy perc sem telt még el, amikor Máthé Miklós betalált Szűcs Martin átadásából. A 6. percben kaptunk egy kiállítást, de ezt sikerült kivédekezni. A harmad felénél Kiss Máté növelte az előnyünket, majd alig több, mint öt perccel később Lékó Marcell következett. Az utolsó percben Mogyorós Simon is beköszönt, négygólos vezetésünknél kezdődött el a szünet. A harmadban végig a mieink domináltak, erről tanúskodott az első periódus lőlapja (15-2) is.

A 2. játékrészre a óbudai együttes kapust cserét, de így is tovább potyogtak a debreceni gólok. A 2. harmad első találatát Semsey-Bakó Zalán szerezte a 26. percben, majd szépítettek a vendégek. A 28. percben Szűcs Martin folytatta a gólgyártást, a OHA pedig visszaküldte a kezdő kapusát a jégre. A mérkőzés felénél Kovács Balázs növelte a góljaink számát, ezzel egy időben a debreceni kapuban is csere történt, Dorogi Vince helyére Somogyi-Szabó Balázs érkezett. A 32. és 33. percben Vincze Dávid két gólja zárta a középső harmadot, amelyik továbbra is nagy hazai fölényt hozott.

A 3. harmad legelején Máthé Miklós, majd Nábrádi Balázs talált be, ezután szépített az OHA. Az 57. percben Mogyorós Simon állította be a 12-2-es végeredményt.

A találkozón nagy volt a különbség a csapatok között, a mieink a játék minden elemében felülmúlták az óbudai együttest és ilyen arányban is megérdemelten nyertek.

A mieink részéről György István vezetőedző elemezte a mérkőzést.

„A mérkőzés egészét nézve nem tudom azt állítani, hogy jól játszottunk volna. Az akarattal nem volt gond, viszont a csapatunk gépezetébe folyamatosan porszemek, kavicsok, sőt néha kövek is kerültek. Nyilván ebben a korosztályban nem elvárás az, hogy hiba nélkül teljesítsünk, ha azonban az ellenfél ekkora teret hagy nekünk, azzal igenis élni kell, ki kell használni. Ezen a találkozón a kreativitást hiányoltam a leginkább, nem jöttek azok a finom megoldások, amelyek jellemeznek minket. Újra sikerült sok gólt szerezni, helyzetekben sem volt hiány, és ami még jobb, az előkészítő korosztályból három játékos is lehetőséget kapott és ők is hozzátették a meccshez a magukét. Ez egy újabb állomás volt a játékosok életében, haladunk tovább és gőzerővel dolgozunk azon, hogy a fejlődés ne álljon le.”

Debreceni HK – OHA 12-2 (4-0, 5-1, 3-1)
Gólszerzők:
Máthé (2), Vincze (2), Mogyorós (2), Kiss, Szűcs, Kovács, Lékó, Nábrády és Semsey-Bakó, illetve Kiss és Geringer
 

 

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok