Tóth Zoltán „mesternégyesével” nyertünk

Február 24-én, Kaposváron játszotta a szezon utolsó mérkőzését U 14 B csapatunk és fordulatokban gazdag mérkőzésen megérdemelten győzött. A tapasztalatokat Salánki Attila edző foglalta össze.

"A hosszú utazást követően eleve nem vártam könnyű meccset, ehhez járult még az is, hogy az előző meccsünkön 6-0-ra kaptunk ki a Kaposvártól. Az öltözőben kértem a srácokat, hogy álljunk bele rendesen az idei utolsó találkozónkba, had lehessen mindenki büszke magára! A játék így is indult; a srácok jól nyomtak, ebből eredően 5 gólt lőttünk, míg az ellenfélnek erre nem volt válasza. A harmad végén Kovács Zsombor egy váratlan ütközés következtében megsérült, nem tudta folytatni a játékot, ami láthatóan megzavarta a mieinket. A 2. harmadra újjá kellett szerveznem a sorokat. Így is megéreztük a kiváló játékos hiányát, nem ment a hoki, mindenki össze-vissza kezdett korcsolyázni; kaptuk is a gólokat. A második hazai találat után időkérés következett, egy kis fejmosás és újabb „sor- rendezés”  is történt.  A helyzet javult, de tovább nyomott a KASI. A 3. harmadra egy gólra zárkóztak fel, Révész Zsuzsi nagyszerű védései kellettek ahhoz, hogy megtartsuk az előnyünket! Az utolsó harmad előtti szünetben kértem a gyerekeket, ne üljünk rá az egygólos vezetésre, nyomjunk úgy, mint az első harmadban. Ez a KASI azonban már más volt, mint az 1. harmadbeli; nyomtak, sokat koriztak, sokat is lőttek és elég gyakran szabálytalankodtak. A mérkőzést az döntötte el, hogy az 57. percben Tóth Zolika egy lehetetlen szögből leadott, váratlan lövéssel meglepte a KASI kapusát és 2 gólosra növelte az előnyünket.

A csapat - Zsuzsi vezetésével - nagy küzdés árán végig kitartott, megmaradt az előnyünk, így jó szájízzel fejeztük be a szezont. Harcos, kemény meccsen nyertünk, megszerezve a bronzérmet! Ezúton is gratulálok a csapatomnak és a meccs legjobbjának választott Tóth Zoltánnak!"

Kaposvári Sportiskola - Debreceni HK 4-6 (0-5, 4-0, 0-1)
Gólszerzők:
Lőczi (2), Varga és Kohán, illetve Tóth Z. (4), Agárdi és Szabó M.

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok