Tornák kapuzárás előtt

Bár gyakorlatilag vége a jeges szezonnak, még április utolsó hétvégéjén is többfelé rendeztek korosztályos tornákat.

A mieink is megragadták a kínálkozó lehetőségeket; U 8-as együttesünk Pesterzsébetre, míg az U 14-es csapat Miskolcra látogatott. A tornák tapasztalatait a két szakvezető, György István (U 14) és Köllő István (U 8) értékelte.


U 14-ES TORNA - 2018.04.28., MISKOLC
Résztvevő csapatok: DVTK Jegesmedvék, Debreceni HK és Gelnica (SVK)

Debreceni HK-DVTK Jegesmedvék 5-3 (0-3, 5-0)
Gólszerzőink:
Aranyos A., Gellén, Kovács B., Zilahy és Novák
„A meccs elejét egy kicsit elengedtük, ennek ellenére az első perctől az utolsóig jól hokiztunk; sikeresen építkeztünk, jöttek-mentek a passzok, volt dinamikája a mérkőzésnek. Összességében megérdemelten nyertünk.”

Gelnica-Debreceni HK 7-1 (5-0, 2-1)
Gólszerzőnk:
Kovács B.
„Gyengén kezdtünk, láthatólag megijedtünk az ellenfél nagyra nőtt és képzett játékosaitól, ezzel el is ment az első játékrész. A szünetben azt kértem a srácoktól, hogy a 2. félidőt nyerjük meg. Ez meg is történt, a játékunk sokat javult, sok helyzetet dolgoztunk ki, de nem ment a góllövés. A 2. félidőben mutatott játékkal elégedett voltam. Az egész tornán érződött, hogy régóta nem játszottunk tétmeccset. Ezzel együtt három jó félidőt produkáltunk, amivel meg voltam elégedve. Külön öröm, hogy visszavágtunk a Jegesmedvéknek a bajnokságban elszenvedett vereségekért, így pozitív érzésekkel zárhattuk a szezont.”
 

U 8 C TORNA - 2018.04.29., PESTERZSÉBET
A tornán 8 csapat indult, a mieinken kívül ott voltak az ESMTK Justitia SC, a Szigeti Bikák, a Gepárd, a Gödi Betyárok, az FC Hatvan, a Kecskeméti SI, valamint a hatvani Szent István Általános Iskola együttesei.

„Játékosaink a torna során végig jól küzdöttek, ügyesen és eredményesen játszottak. A kapuban Plásztán Borsa kiváló teljesítményt nyújtott, de az egész csapat dicséretesen helytállt valamennyi ellenfelünkkel szemben.”

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok