Tíz gól a KMH hálójában

Szombaton délután a KMH SE Warriors együttesét fogadtuk a Debreceni Jégcsarnokban, a pályaválasztó egyesületünk U 14-es csapata volt.

A B-csoport tabelláján jelentős távolság választotta el a küzdő feleket, míg a mieink pontveszteség nélkül vezették a csoportot, addig a „Harcosok” a sereghajtók között foglaltak helyet.

A gólgyártás a 4. percben kezdődött el, ekkor Czecze Hunor talált be, aki rövidesen másodszor és harmadszor is eredményes volt, az utóbbi találatot emberhátrányban érte el. A negyedik hazai gólt Kovács Soma lőtte a 12. percben. A 2. játékrész 6. percében Czecze Hunor egy perc alatt kétszer is beköszönt a Warriors kapusának, 26.14-nél Szűcs Martin is bejelentkezett, a vendégcsapat pedig időt kért, de a forgatókönyv keveset változott. A harmad utolsó percében Máthé Miklós szerzett gólt, nyolcgólos debreceni előnnyel kezdődött el a harmad-közi szünet. 40.00-nál Dorogi Vincét Hímer Kornél váltotta fel a hazai háló előtt. A 48. percben Czecze Hunor már a hatodik gólját szerezte, majd Rózsa Ákos is követte a jó példát, beállítva ezzel a végeredményt.

A mieink végig nagy fölényben játszottak, 57-14 volt a kapura lövések aránya a javunkra. Bár a srácok szinte tetszés szerint érték el a góljaikat, mégis maradt bennünk némi hiányérzet, több sikeres passzjátékot szerettünk volna látni. 
Prakab Szilárd vezetőedző a tíz gól ellenére is elégedetlen volt a látottakkal.

„A játék képével nem voltam megelégedve, mindenki egyénileg akart hokizni, nem volt megfelelő a tempó, hiányoztak az agresszív letámadások, nem mentek a passzok és a kaput se támadtuk elég erőteljesen. Az elejétől a végéig egy tempóban maradtunk, nem is próbáltunk magasabb tempóra váltani. Fölényes győzelmet arattunk, de szakmailag az lett volna a kívánatos,  ha csapatjátékot játszunk és azzal szerzünk gólokat.”

Debreceni HK – KMH SE Warriors 10-0 (4-0, 4-0, 2-0)
Gólszerzők:
Czecze(6), Kovács S,. Szűcs, Máthé és Rózsa 

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok