Szezonvégi tornák Jászberényben

Az elmúlt hétvégén két korosztályos tornát rendeztek a Jászság fővárosában. Együtteseink éltek a kínálkozó lehetőséggel; április 14-én az U 14 B csapatunk, míg másnap a szuperminik látogattak el a Jászberénybe.

U 14
A szombati tornán 6 csapat mérte össze az erejét, a mieink a DVTK Jegesmedvék és a Győri NEMAK ETO HC együtteseivel meccseltek, a másik csoportban pedig a Celje (SLO), a KASI és a házigazdák kaptak helyet. A találkozók játékideje 2 x 25 perc volt, futóórával mérve.

EREDMÉNYEK

Debreceni HK - Győri NEMAK ETO HC 1-7 (0-4, 1-3)
Gólszerzőnk:
Bíró-Dobi Benedek

DVTK Jegesmedvék - Debreceni HK  3-0 (1-0, 2-0)

A csoportmérkőzések után a két harmadik helyezett találkozott egymással, a tét az 5. hely megszerzése volt.

Debreceni HK - Kaposvári SI 3-1 (1-1, 2-0)
Gólszerzőink:
Rózsa B.(2) és Váraljai B.

Az eredményekkel kapcsolatosan Salánki Attila edző elmondta, hogy az csoportmeccsek során először a bajnoki bronzérmes miskolciakkal kerültünk szembe, akik a mieinknél jóval nagyobb játékerőt képviseltek, hasonlóan második ellenfelünkhöz, a szintén I. értékcsoportba tartozó Győri ETO HC együtteséhez. Kapusaink, Révész Zsuzsa és Végh Dániel teljesítményét különösen a Jegesmedvék ellen vívott találkozón értékelte jónak, de kiemelte Bíró-Dobi Benedeket is, aki a győriekkel szemben a becsületgólunkat szerezte. Megemlítette, hogy csak a helyosztó mérkőzésen kaptunk hozzánk hasonló tudású ellenfelet, ezen az összecsapáson egészen jól is teljesítettünk, így megszereztük a torna 5. helyét.


U 8
A vasárnapi szupermini tornát a mieinken kívül egy jászberényi és két hatvani csapat részvételével rendezték meg. Papíron „0-kilométeres” tornáról volt szó, de csak a debreceni együttes érkezett valóban kezdő játékosokkal. Egyesületünket összesen 12 gyerek képviselte. Köllő István edző a látottakról kijelentette, hogy a srácok ügyesen mozogtak, különösen akkor, ha figyelembe vesszük, hogy közülük többen is életük első mérkőzéseit játszották. Bízunk abban, hogy ez az élmény meghatározó lesz az apróságok jövőjére nézve!

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok