Szép győzelem idegenben

U 14-es csapatunk csütörtökön Győrben játszotta le a harmadik középszakasz mérkőzését. Az előző két találkozón nagy gólkülönbségű győzelmet arattak a mieink, mindenki bízott a hasonló folytatásban, nem is eredménytelenül.

A debreceni srácok ellenállhatatlan játékkal indították a mérkőzést. Vincze Dávid már az első percben betalált, utána Máthé Miklós duplázott, majd Vincze Dávid szerzett egymás után három gólt. A hatgólos vezetés birtokában kicsit kiengedtek a mieink, a harmad hátralévő részében Kund és Wunder is kozmetikázni tudott az eredményen.

A 2. játékrészre új kapus érkezett a győriek hálója elé. Csodát ő sem tett, még az első perc lejárta előtt Vincze Dávid újra beköszönt. A 36. percben Angyaláti révén kicsi közelebb lopakodott az ellenfél, de több gólra nem futotta az erejükből.

A 3. harmadot Szűcs Martin találata nyitotta meg, erre az 59. percben Wunder válaszolt, amivel kialakult a 4-8-as végeredmény.

A mérkőzést szinte teljes egészében nagy debreceni fölény jellemezte. A mieink az 1. harmadban hat góllal terhelték meg a győriek hálóját, utána lehet, hogy tudat alatt már az előny tartására koncentráltak. Vincze Dávid ötször volt eredményes, Máthé Miklós kétszer, rajtuk kívül Szűcs Martin is feliratkozott a góllövők közé.

György István vezetőedző elégedett nyilatkozott a mérkőzésről, különösen a srácok első harmadban nyújtott teljesítményéről.

„Az edzéseken tapasztalt jó mentalitást és játékot igyekeztünk átvinni a mérkőzésre, ami hellyel-közzel sikerült is. Megvolt a kellő koncentráció, a játék azonban döcögött; nyilván minden játékos igyekszik, de az akarás sokszor görcsössé válik és ez most is így történt. Az 1. harmadban történtek jó dolgok, végig mi irányítottuk a játékot, azonban ez a folytatásban megváltozott. A 2. és a 3. harmadban csak felvillanásaink voltak, nem tudtuk nyomás alá helyezni az ellenfelet, „nehéz lábakon” korcsolyáztunk, ami meghatározta a hoki minőségét. Összességében örülök annak, hogy fejben más arcát mutatta a csapat és érződött az akarat a játékosokon.” 

Győri NEMAK ETO HC – Debreceni HK 4-8 (2-6, 1-1, 1-1)
Gólszerzők:
Vincze(5), Máthé(2) és Szűcs, illetve Wunder(2), Kund és Angyaláti

 

 

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok