Szép búcsú a hazai jégtől

U 14 B csapatunk április 6-án, hazai jégen játszotta le a soron következő helyosztó mérkőzését.

A korábbi eredmények alapján a debreceni srácok voltak az esélyesek, akik a várakozásokat is túlteljesítve, 10 gólos különbséggel nyertek az ESMTK együttese ellen.

A srácok jól indították a mérkőzést; már a 2. percben az erzsébetiek hálójában táncolt a korong, a találatot Madura Armand szerezte. Alig több, egy perccel később Doros Lukács talált be, majd 05.34-nél Tóth Zalán váltott gólra egy emberfórt. A következő hazai gólra a 16. percig kellett várni, akkor Nábrádi Balázs meglőtte negyediket. Ezután szépített az ESMTK, amire néhány másodperccel utóbb Tóth Zalán válaszolt, majd a harmad vége előtt Tóth Levente is feliratkozott a gólszerzők közé. A nyitó harmadban nagy fölényben játszottak a mieink, az etap végén 26-9-et mutatott a lőlap.

A 2. játékrész továbbra is meggyőző hazai dominanciát hozott, háromszor is betaláltak a mieink, a gólokat sorrendben Rozsos Áron, Tóth Levente és Tassi Parik szerezte.

A játék képe a 3. harmadban sem változott, nagy fölényben játszott a debreceni együttes. A 49. percben Tassi Patrik újból beköszönt, majd bő három perccel utóbb Derzsi Csanád tízre növelte a mieink gólelőnyét. 53.36-nál Mogyorósi Marcell szerzett újabb gólt. Az 57. percben Káté kozmetikázott egy kicsit az eredményen, 12-2 lett a vége.

A mieink a játék minden elemében felülmúlták az ellenfelüket és ebben az arányban is megérdemelten győztek. A srácok jelenleg vezetik a csoportjukat, de szombaton még vár rájuk egy találkozó a szombathelyiek ellen. Reméljük, hogy az idényzárót is a hazai búcsúmeccshez hasonló hokival tudjuk lehozni!

A kedd délutáni mérkőzést Köllő István edző elemezte.

„Jól kezdtük a mérkőzést, az első harmadban hat találatig jutottunk, aminek nagyon örültem. Jó volt látni, hogy mind a három sorunk odatette magát és gólokat tudtak szerezni. A srácok örömhokit játszottak, mindenki megkapta a neki járó jégidőt és összességében kiváló meccset vívtunk. Külön is köszönöm előkészítős játékosainknak, Madura Armandnak, Mogyorósi Marcellnek és Nábrádi Balázsnak a helytállást, Somogyi-Szabó Balázsnak pedig a folyamatos, remek kapusteljesítményt! Szombaton még hátra van egy mérkőzésünk, bízom benne, hogy sikerül újabb jó mecset játszani és szépen búcsúztatni az idényt!”

Debreceni HK B – ESMTK 12-2 (6-1, 3-0, 3-1)
Gólszerzők:
Tóth Z. (2), Tóth L. (2), Tassi (2), Madura, Doros, Nábrádi, Rozsos, Derzsi és Mogyorósi, illetve Káté (2)
 

 

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok