Novemberben CJHL-fordulót rendezünk!

A november 8-10. közötti hétvégén újra CJHL-fordulónak ad otthont a Debreceni Jégcsarnok, ahol ezúttal az U 16-os korcsoportba nevezett együttesek találkoznak, pontosabban a Sasok-divizó (Eagles) Vörös-csoportjának hat csapata.

A Kék-csoportban hét együttes kapott helyet, ők néhány nappal később, az ukrajnai Novojavorivsk-ban mérik össze az erejüket. A korábbi szezonok hagyományainak megfelelően, az idén is négy forduló összteljesítményét figyelembe véve hirdetnek majd végeredményt. A Vörös-csoport első fordulójára a lengyelországi Sanok-ban került sor, az ott elért eredmények alapján a mieink 5 pontot gyűjtve a 4. helyen várják a folytatást.

A debreceni forduló során Szlovákiából a HKM Michalovce, Lengyelországból a Niedzwiadki MOSiR Sanok, Ukrajnából pedig a Kryzhynka Kijev csapatát látjuk vendégül, akik a sorozat állandó résztvevői. Két újonc is csatlakozott a mieink csoportjához, egy fehérorosz gárda, a SDUSHOR Minsk és a HK Partizan Beograd, míg a brassói fiatalok vendégként vesznek részt a tornán, eredményeik tehát nem kerülnek fel a CJHL-tabellára.

A torna szabályrendszere nem módosult, azaz minden résztvevő naponta két mérkőzést játszik. A meccsek két, egyenként 20 perces félidőből állnak, melyek során a tiszta játékidőt mérik. Ha két félidő után a mérkőzés döntetlenre áll, akkor büntetőlövések következnek. A rendes játékidőben győztes csapat 3 pontot kap, a büntetőlövésekkel aratott győzelem 2 pontot ér, míg a vesztes 1 ponttal gazdagodik.

A tornasorozat szervezői az idén egy játékot is elindítottak, amelynek lényege, hogy a minden tornát „rendező” alakulat harca szállhat a nézőcsúcs (Attandance Record) felállításáért, amelyet a hazai rendezésű forduló egyik mérkőzésén - esetünkben a szombaton 14.40-kor kezdődő, DHK-Sanok mérkőzésen - kell abszolválni. A cél az, hogy több szurkolót mozgósítsunk, mint a miénkkel egy időben, más helyszínen zajló CJHL- fordulók házigazdái. A nézőcsúcsot felállító együttes játékosai és stábtagjai egy-egy csapatnévvel ellátott sapkát, csapatlogóval ellátott pólót, tréningruhát és száraz edzésekre való felszerelést kapnak jutalmul. Eddig is arra buzdítottuk a szurkolókat, hogy minél nagyobb számban látogassanak el a CJHL- torna mérkőzésire, mert érdekes, izgalmas sportélményben lehet részük! Most azonban a nézőszámnak tétje is lesz, itt a lehetőség arra, hogy segítsünk a mieinknek. Bízunk abban, hogy a szombati „nézőcsúcs-döntő” meccsen nem csak a szülők látogatnak majd ki a Jégcsarnokba, hanem az egész rokonság, a barátok és az ismerősök is! Állítsunk fel együtt CJHL-nézőcsúcsot!
 

MÉRKŐZÉSEK

8. November 2019 (Friday)

10.00 HK Partizan Beograd - Corona Brasov Wolves (guest team)
11.20 Kryzhynka Kyiv - Debreceni Hoki Klub
12.40 SDUSHOR Minsk - HK Mládež Michalovce
14.00 Corona Brasov Wolves (guest team) - STS UKS Niedzwiadki MOSiR Sanok
15.20 Debreceni Hoki Klub - HK Partizan Beograd
16.40 HK Mládež Michalovce - Kryzhynka Kyiv
18.00 STS UKS Niedzwiadki MOSiR Sanok - SDUSHOR Minsk
 

9. November 2019 (Saturday)

08.00 HK Partizan Beograd - HK Mládež Michalovce
09.20 Corona Brasov Wolves (guest team) - Debreceni Hoki Klub
10.40 STS UKS Niedzwiadki MOSiR Sanok - Kryzhynka Kyiv
12.00 SDUSHOR Minsk - HK Partizan Beograd
13.20 HK Mládež Michalovce - Corona Brasov Wolves (guest team)
14.40 Debreceni Hoki Klub - STS UKS Niedzwiadki MOSiR Sanok
16.00 Kryzhynka Kyiv - SDUSHOR Minsk
 

10. November 2019 (Sunday)

08.00 SDUSHOR Minsk - Corona Brasov Wolves (guest team)
09.20 Kryzhynka Kyiv - HK Partizan Beograd
10.40 STS UKS Niedzwiadki MOSiR Sanok - HK Mládež Michalovce
12.00 Debreceni Hoki Klub - SDUSHOR Minsk
13.20 Corona Brasov Wolves (guest team) - Kryzhynka Kyiv
14.40 HK Partizan Beograd - STS UKS Niedzwiadki MOSiR Sanok
16.00 HK Mládež Michalovce - Debreceni Hoki Klub

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok