Nemzedékek a jégen!

Az idén töltötte be 30. életévét a Debreceni Hoki Klub. Az egyesület nagyszabású gálamérkőzést szervez az évforduló tiszteletére; az Old Stars - Young Stars derbire április 27-én, szombaton 18.00 órai kezdettel kerül sor a Debreceni Jégcsarnokban.

A DHK ifjú titánjainak együttese a junior csapatra épül, az Old Stars palettája jóval színesebb, keretük több nemzedéket foglal magába. A 23 játékos között ott lesznek az OB II-es korszak meghatározó játékosai, például György József, György István és Máthé Csaba, Molnár Zsolt, Razov Igor, Szokolov Misa és még sokan mások. Ugyancsak népes a közelmúltban edzővé avanzsált játékosok névsora, az egykori ellenfelek közül az Old Stars keretben van Kecskeméti Áron, valamint első válogatottunk, a jelenleg is aktív Könczei Áron.

A tavalyi „főpróba” bebizonyította, hogy izgalmas, hajtós meccsre lehet számítani, ami igazi csemegének ígérkezik a közönség számára. Reméljük, hogy legalább néhány csere erejéig újra összeáll az ellenfelek álmait oly’ sokszor romba döntő György István-Salánki Attila-György József sor, Igor Razov megmutatja kivételes technikai képességeit, csak úgy, mint a debreceni mezben régen látott Könczei Áron! Ugyancsak kíváncsian várjuk a svéd „légiósok”, Jan Bylesjö és Stefan Falk bemutatkozását. A közelmúlt sztárjai biztosan nem fogják könnyen adni magukat, lefogadható, hogy a játékuk nagy élmény lesz, úgy a tanítványaik, mint a nosztalgiázni vágyó szurkolók számára.

Amennyire tudni lehet, az Old Stars játékosai nyugodtan készülődnek az újabb megmérettetésre, a fiataloknak viszont fel kell kötni a nadrágszárat, hogy helyt tudjanak állni tanítómestereikkel szemben. Mivel a jó hangulat fontos elemét képezi a közönség, szeretettel hívjuk és várjuk a szurkolókat, jöjjenek, buzdítsák a két debreceni csapatot! Április 27-én este ott a helyünk a Debreceni Jégcsarnokban, köszöntsük együtt az elmúlt 30 év sztárjait és a jelenkor reménységeit! A belépés ingyenes!

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok