Nem volt jó napunk, de nyertünk

Csütörtökön délután a Vasas Jégcentrum adott otthont kölyök A-csapatunk, valamint a Vasas SC B találkozójának.

A mérkőzésen többet támadtunk, jóval több gólveszélyt teremtettünk, mint a hazaiak és biztosan győztünk, György István vezetőedző azonban nem volt elégedett.

Az 1. harmadban többet kezdeményeztek a mieink. A játékrész két emberelőnyös gólt hozott, előbb Szűcs Martin használt ki egy fórt, majd Fedor találatával egyenlített a hazai csapat. A 2. harmadban két gólt szereztünk, 26.49-nél Czecze Hunor talált be, majd a 34. percben Kovács Soma növelte az előnyünket. A záró harmadban négy debreceni és egy hazai kiállításon kívül jegyzőkönyvi esemény nem történt, a mieink jobbára az ellenfél harmadában múlatták az időt, azonban további gólokat nem sikerült szerezni.

A mérkőzésen végig domináló debreceni alakulat biztosan győzött, a fölényük jóval komolyabb volt annál, mint amit az eredmény mutat. György István ezúttal is önkritikus hangon beszélt a találkozóról:

„Ez a mérkőzés igen gyenge színvonalúra sikeredett, igazából majdnem mindenki csak árnyéka volt önmagának. Nem gondolom, hogy kevesebbek lettünk ezáltal, egyszerűen csak volt egy rossz napunk. Az 1. harmad tűnt a legbosszantóbbnak, ugyanis nagyon keveset korcsolyáztunk, ráadásul azt is a kényelmi zónán belül tettük. A második és a harmadik harmadra sikerült feljavulni, teljesen máshogy alakult a játék képe, ami azt eredményezte, hogy a támadó harmadban töltöttük az időnk nagy részét. A góllövés azonban valahogy nem ment, ráadásul a döntéseink minősége sem tetszett. A srácoknak azt mondtam, hogy ez így sikerült, gyorsan lapozzunk, amilyen gyorsan csak lehetséges, le kell zárni ezt a fejezetet.”

Vasas SC B – Debreceni HK 1-3 (1-1, 2-0, 0-0)
Gólszerzők:
Fedor, illetve Szűcs M., Czecze és Kovács S.

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok