Listavezetőként fejeztük be a középszakaszt

Az alapszakasz végén, sőt a középszakasz elején sem igazán ment a hoki az U 14-es B-csapatunknak.

Azóta a srácok alaposan felszívták magukat és a középszakasz végén előállt az a helyzet, mely szerint már nem lehet kiszorítani minket a listavezető pozícióból.  Köllő István legénysége szombaton a KMH SE Warriors együttese ellen zárta a középszakaszt.

Az 1. harmadban Tassi Patrik szerezte meg a mieinknek a vezetést, mindez az 5. percben történt. Viszonylag gyorsan egyenlített az ellenfél, a 16 percben azonban Doros Lukács emberhátrányban is betalált, amivel el is vittük az első etapot.

A 2. játékrészben tovább fokozódott a debreceni fölény és ezzel együtt nőtt lőtt gólok száma is. Doros Lukács a 29. percben szerezte az első találatot, utána Tassi Patrik következett, majd egy percen belül Doros Lukács jegyzett újabb gólt. A harmad felénél a KMH kapust cserélt, de csak tovább folytatódott a DHK-s gólszüret. A 32. percben megint Tassi Patrik szólt hozzá a meccshez, az etap legvégén Doros Lukács, közben Bárány révén szépített az ellenfél.

A 3. harmadra két vendégtalálat jutott; Tassi Patrik megszerezte a harmadik gólját, Tóth Levente ezen a találkozón az elsőt, a KMH részéről még három kiállítás esett, hétgólos előnyben fejeztük be a mérkőzést.

A 11+1 játékossal felálló debreceni alakulat a játék minden lényeges elemében felülmúlta az ellenfelét. A mieink végig nagy fölényben voltak, sokat támadtak és számos veszélyes helyzetet alakítottak ki, melyeknek egy része kimaradt. A gólok java részét csapatjáték nyomán szereztük. Tisztázódott, hogy a két hátralévő meccs eredményétől függetlenül a csoportunk élén fejezzük be a középszakaszt. A mieink nagyon sokat fejlődtek a középszakasz kezdete óta, a látványos előre lépéshez az edzőknek és a játékosoknak egyaránt gratulálunk!

Köllő István edző az alábbiak szerint kommentálta a találkozót.

„Nagyon tetszetős, jó meccset játszottunk és csak eljutottunk odáig, hogy mindenki nagyon akarta a győzelmet és sokat is dolgozott érte. Betegségek miatt eléggé alacsony létszámban vágtunk neki a mérkőzésnek. Az eleje kicsit döcögősen indult, de aztán egyre jobban játékba lendültünk, jól kombináltunk és termeltük a gólokat. Valamennyi játékosunk helyt állt, hozzátette a magáét a győzelemhez. Rövidesen elkezdődnek a helyosztó mérkőzések; ennek keretében a Sportországgal, a kaposváriakkal és a IV. csoport 4-5-6. helyezettjével (ESMTK, Óriások SE, Szombathelyi Pingvinek) vívunk meg a minél jobb helyezésekért.”

KMH SE Warriors – Debreceni HK B 2-9 (1-2, 1-5, 0-2)
Gólszerzők:
Bíró és Bárány, illetve Doros (4), Tassi (3), Csóka és Tóth L.

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok