KÜZDELMES MECCSEN EGY GÓLLAL VOLTUNK JOBBAK

U 16-os együttesünk szerdán délután a Dunaújvárosi Acélbikák csapatával mérkőzött meg. A mieink számára a B- csoport első helyének megőrzése volt a tét, a rangsor második felében tanyázó vendégekkel szemben.

Az 1. harmad elején belealudtak a meccsbe a debreceniek, 02.56-nál Piszmann Máté az újvárosiaknak szerezte meg a vezetést. Az 5. percben a DAB kapusa szabálytalankodott, az előnyt azonban kihagyta a hazai csapat. 09.33-nál Révész Levente lőtte be Dorogi átadását, egyenlített a debreceni együttes. A harmad további részében gól nem esett, a mieink fölényben játszottak, de nem boldogultak az Acélbikák védelmével.

A 2. játékrész közepe táján ismét kimaradt egy emberfórunk, azután főleg a mezőnyben folyt a játék. 39.16-nál Révész Levente egyéni akció végén betalált, ezzel a mieink vették át a vezetést.

A 3. harmadban a összesen négy alkalommal játszhattak emberelőnyben a debreceni srácok, ám ezek sorra kimaradtak. 58.19-nél a mieink oldalán Aranyos Attilát állították ki, a DAB szakvezetője időt kért, de a vendégek sem tudtak élni a lehetőséggel.

A debreceni fiatalok küzdelmes mérkőzésen győzték le a dunaújvárosi együttest, Révész Levente két góljával komoly szerepet játszott a hazai sikerben. Mind a két kapuvédő kitett magáért, különösen a mieink hálóőre, Petruska Olivér, aki 94.74 %-os hatékonysággal dolgozott.

A mérkőzést OKOS CSANÁD vezetőedző értékelte ki.

„Eléggé puhán kezdtük az első harmadot, aminek az lett az eredménye, hogy az ellenfél szerzett vezetést. A második harmadtól egy kicsit javult a játék képe, de az ellenfél jól zárta kapujuk előtti területet. Ebből adódott, hogy sokat játszottunk a sarokban, így kevesebb gólhelyzetet tudtunk kialakítani. Végül Révész Levente egy újabb egyéni akció révén megszerezte a csapata és önmaga második gólját. A harmadik harmadban nem változott az eredmény, számos emberelőnyt kaptunk, de ezekkel sajnos, nem tudtunk élni.”

Debreceni HK – Dunaújvárosi Acélbikák 2-1 (1-1, 1-0, 0-0)
Gólszerzők:
Révész L.(2) és Piszmann M.

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok