Kölyök csapatunk kiütötte a Kiskőröst

Biztos esélyesként lépett a pályára U 14-es csapatunk a HC Kiskőrös ellenében. Az ellenfél pont nélkül érkezett a szombat délutáni találkozóra, míg a mieink pontveszteség nélkül álltak a bajnokság élmezőnyében.

A debreceni srácok a várakozásoknak megfelelően nagyarányú győzelemmel zárták a találkozót.

Lényegében már az 1. harmadban eldőlt a meccs, a 4. percben Czecze Hunor nyitotta ki a gólzsákot, majd rövid idő múltán Vincze Dávid és Kovács Soma találatai következtek. A harmadban nagy fölényben hokiztak a mieink, 20-2 volt a kapura lövések aránya, ami mindent elmond a mérkőzés képéről. A 2. játékrész valamivel kiegyenlítettebb játékot hozott, ettől függetlenül a hazai csapat folytatta a gólgyártást, előbb Czecze köszönt be, majd Majoros szerzett gólt. A záró harmadban gólparádét láthattak a nézők, a 4. percben Kiss Máté növelte hatra a hazai találatok számát, néhány másodperccel később Rózsa használt ki egy emberelőnyt. Alig egy perccel később Juhos egyenlő létszámban szerzett gólt, majd Szalontai ismét emberfórban volt eredményes.  A mieink nagyjából akkor ütöttek gólt, amikor akartak, az 56. percben Dankó és Szalontai két számjegyűre növelték a különbséget, majd az utolsó percben Vas állította be a végeredményt.

A mieink magabiztosan győzték le a szerény képességű ellenfelet, akiknek összesen hat kapura lövésre futotta az erejéből. Bízunk abban, hogy a látottak jó alapot nyújtanak majd a jövő pénteki rangadó mérkőzésre, amikor a DVTK Jegesmedvék látogatnak Debrecenbe. Kíváncsian vártuk György István vezetőedző értékelését.


„Az egy héttel ezelőtti jó játékunkat akartuk folytatni ezen a találkozón. Mindig azt kérem a játékosaimtól, hogy próbáljunk meg kiegyensúlyozott, jó teljesítményre törekedni, ne álmosan és félgőzzel dolgozzunk! Ezen a meccsen a korong nélküli munkánk egészen jó volt, nem sok teret hagytunk az ellenfélnek, ráadásul nagyon jól működött a letámadásunk is, rengeteg korongot sikerült megszereznünk. Támadásban csináltunk nagyon szép dolgokat; ha nem is lett gól az akcióból, néhány megoldás szemet gyönyörködtető volt és ez számomra sokkal többet ér, mint akár egy gól. Egy pici, jó értelemben vett „vagányság" és a váratlan megoldások hiányoznak még a társaságból, hogy ne legyünk annyira kiszámíthatóak, de alakul a csapat és ezt jó látni.”

Debreceni HK – HC Kiskőrös-Spartak 12-0 (3-0, 2-0, 7-0)
Gólszerzők:
Czecze(2), Szalontai(2), Vincze, Kovács S., Majoros, Kiss, Rózsa, Juhos, Dankó és Vas

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok