Kölyök B csapatunk jól kezdte a középszakaszt

Szombaton kora délután játszotta le első középszakasz mérkőzését a mieink U 14 B- csapata. Az ellenfelük a KASI USE együttese volt, akik az alapszakaszban 3 ponttal többet gyűjtöttek össze, mint a mieink.

Az 1. harmadban kiegyenlített játékot láthattak a nézők, amelyben a mezőnymunka dominált. A 17. percben Herbán révén vezetést szereztek a kaposváriak, ez lett a harmad végeredménye is. A 2. játékrészben mindkét oldalon egy-egy kiállítás esett, melyeket a csapatok nem tudtak gólra váltani. A 31. percben Árva László góljával egyenlítettek a mieink, a 34. percben azonban Markovits találatával újra a hazaiaknál volt az előny. A 3. harmadban dőlt el a találkozó sorsa; Tóth Ákos a 42. percben egyéni akcióból kiegyenlítette az állást, majd a 47. percben újabb gólt szerzett, amivel beállította a meccs végeredményét. A kaposváriak szakvezetője az 58. percben még időt kért, de hiába.

A mérkőzést Salánki Attila vezetőedző értékelte.

„Talán a hosszú út miatt történt, de nem ott folytattuk, ahol abbahagytuk az alapszakaszban. Nem tartottuk a helyünket, döcögött a csapatjáték is. Az 1. harmadban hátrányba kerültünk, csak a másodikban tudtunk rá válaszolni, bár ezután hamar visszaállították az egy gólos különbséget. Továbbra sem úgy mozogtunk, mint amire képesek vagyunk. Az utolsó harmadban aztán sikerült 2 gólt szereznünk. Somogyi- Szabó Balázs nagyokat védett, ez is kellett ahhoz, hogy nyerni tudjunk. Összességében nem vagyok elégedett. Nem lőttünk eleget kapura, nem blokkoltunk eleget és még sorolhatnám. Annak viszont örülök, hogy a küzdéssel nem volt gond, a meccs végén nagyot harcoltunk és a győzelem egy kis magabiztosságot adott a csapatnak.”

KASI USE- Debreceni HK 2-3 (1-0, 1-1, 0-2)
Gólszerzők:
Herbán és Markovits, illetve Tóth Á.(2) és Árva

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok